Servet değerinde reklam anlaşması: Hülya Avşar'ın alacağı ücret duyanları şaşkına çevirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Servet değerinde reklam anlaşması: Hülya Avşar'ın alacağı ücret duyanları şaşkına çevirdi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, geçen yıl yüzü olduğu mücevher markası ile tekrar anlaşma yaptı. Reklam anlaşması için istediği ücreti ise duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte Hülya Avşar'ın o markadan kazanacağı inanılmaz ücret...

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, magazin gündeminde konuşulmaya ve yıllara meydan okuyan görüntüsüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak kızı Zehra Çilingiroğlu'nun sosyal medyada yaptığı paylaşım gündeme geldi.

KIZINI DESTEKLEDİ

Zehra Çilingiroğlu, sosyal medyada inşaat şantiyesinde çalıştığı fotoğrafları paylaşarak gündemi meşgul etti. Avşar ise kızının paylaşımına ilişkin şu yorumda bulundu:

"Mimar olarak senin bayağı işçi gibi çalışman da lazım' dedim ona. Teknik de öğrensin istedim. Çünkü ben çok gördüm mimarları, işi bitirip gidiyorlar sonra bir taraftan bir şey patlıyor. 'Böyle olacaksan olma' dedim. Kızım da çok duyarlı ve yapmak istedi. Çok da iyi bir yerde çalışıyor. Çalışsın bence de ya

25 MİLYON TL ÜCRET İSTEDİ

Hülya Avşar, şimdilerde de yaptığı reklam anlaşması ile gündeme bomba gibi düştü. Geçen sene Hülya Avşar'ın reklam yüzü olduğu mücevher markası bu sene de Hülya Avşar'ı tercih ederek teklif götürdü. Avşar, ünlü markadan tam 25 milyon TL talep etti. Duyanlar bu dudak uçuklatan ücret karşısında şaşıp kaldı. 25 milyon TL'ye imza atan Hülya Avşar markanın yüzü olmaya devam edecek. Ayrıca ünlü sanatçının adını taşıyan özel tasarım mücevherler de satışa sunulacak.

Servet değerinde reklam anlaşması: Hülya Avşar'ın alacağı ücret duyanları şaşkına çevirdi

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Lisa30 Temmuz 2023 16:53

Hayır Lisa ölemez Lisa ölerse bende ölerim

Sonraki Haber Yükleniyor...