Şirketine kayyum atanan fenomen Eylül Öztürk sitem etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Şirketine kayyum atanan fenomen Eylül Öztürk sitem etti

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Haklarında başlatılan soruşturma kapsamında daha önce mal varlığına el konulan dün ise şirketlerine kayyum atanan fenomen Eylül Öztürk, sessizliğini bozdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Öztürk, sitem etti.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat’ın 2019 yılında paylaştığı ve ‘şampiyonlar ligi’ olarak adlandırdığı fotoğrafta aralarında Eylül Öztürk’ün de bulunduğu 12 kişinin mal varlıklarına el konulmuştu. 

Dilan Polat’ın davasına sonradan dahil alan ve mal varlıklarına el konulan isimler Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut olarak açıklandı.

Şirketine kayyum atanan fenomen Eylül Öztürk sitem etti

'Şampiyonlar ligi' fotoğrafı

12 FENOMENİN ŞİRKETLERİNE KAYYUM ATANDI

Soruşturma kapsamında dava dosyasına sonradan eklenen kişilerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu fenomenlerle ilgili 12 şirket hakkında kayyum atanmasına karar verildi.

Şirketine kayyum atanan fenomen Eylül Öztürk sitem etti

KARARI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ

ABD’de nakit parayla satın aldığı 5 dairesi olduğu iddia edilen ve bir süre önce yurt dışına taşınan Öztürk, sosyal medyadan açıklama yaptı. Kayyum kararını sosyal medyadan öğrendiğini belirten fenomen şunları söyledi:

“Sevgili dostlar, Söz verdiğim gibi sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim tekrar.

Kayyum ile ilgili haberleri ben de sizin gibi buradan okudum. Diğer haberler gibi bu haberi de basından öğrendik. Avukatlarımızla da konuştum ve ticaret sicilinde yayınlanmasını bekleme sürecindeyiz şu anda. Henüz yayınlanan bir şey yok ama muhtemelen birkaç gün içinde yayınlanacaktır diye düşünüyorum.

Avukatlarımız da bu konuda savcılığa bir dilekçe verecekler. Bu esnada işimizde herhangi bir aksama yok, biz aynen işimize devam ediyoruz.”

“İTHAMLAR İÇİNDE NEFES ALMAK KOLAY DEĞİL”

Bu sürecin kendisi için çok zor olduğunu belirten Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Basında çıkan her bir haberden sonra biraz daha üzülüyorum tabi, tam olarak neyle suçlandığımı bile bilmiyorum çünkü. Ama her şeye rağmen sürecin işlemesi ve geçen her bir sürenin lehimize olacağını düşünüyorum.

Çünkü inanın bu şekilde belirsizlikler ve ithamlar içerisinde nefes almaya devam etmek inanın hiç kolay bir şey değil.

O yüzden beni tek motive eden şey, önce ailemin varlığı ve sağlığı, sonra bu süreçte onca yazılıp çizilen şeye rağmen sizlerin desteği. Ama sürecin de hızlı işlediğini gördükçe içim umutla doluyor.

Öyle işte...Sizi seviyorum, desteğinize sonsuz müteşekkirim ve gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğim.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...