Survivor All Star'da konseye Nagihan Karadere'nin gözyaşları: Açıklayamayacağım sıkıntılarım var

Düzenleyen:
Survivor All Star'da konseye Nagihan Karadere'nin gözyaşları: Açıklayamayacağım sıkıntılarım var

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star’da dün akşam yine heyecanlı anlar yaşandı. Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı’nın konuşması karşısında gözyaşlarına boğuldu. Ilıcalı, Nagihan'a oyunlarda gergin göründüğünü belirtti. Bunun karşısında sevilen yarışmacı “Ben keyif alamıyorum, keyif alamadığım için otomatik geriliyorum. Her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum. Açıklayamayacağım sıkıntılarım var” şeklinde cevap verdi.

Survivor All Star’ın son yayınlanan bölümünde ada konseyi heyecanı yaşandı. Konseye yarışmacı Nagihan Karadere’nin gözyaşları damga vurdu.

Dün akşamki bölümde dokunulmazlık oyunu gergin geçti. Gönüllüler takımından Evrim ile ünlüler takımından Nagihan arasında oyun sonrası tansiyon tavan yaptı. Öte yandan Nagihan’ın tavırlarına başka yarışmacılar da tepki gösterdi. Ada konseyinde ise Acun Ilıcalı bir konuşma yaparak oyunlarda Nagihan'ın gergin görüldüğünü belirtti.

“SIKINTILARIMI KENDİ İÇİMDE YAŞIYORUM”

Acun Ilıcalı’nın konuşması karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Nagihan konuyla ilgili açıklama yaptı. Nagihan konuşmasında, “Sakatlığımın vermiş olduğu psikolojik tramva var. Kendimle aslında savaşım, rakipler de çok güzel kullanıyor. Karşı takımdan itiraz eksik olmuyor. Ben keyif alamıyorum, keyif alamadığım için otomatik geriliyorum. Her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum. Açıklayamayacağım sıkıntılarım var. Bunları kendi içimde yaşıyorum” ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...