Survivor Poyraz’a büyük ceza! Acun Ilıcalı ‘Yarışma tarihinde görülmedi’ diyerek duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star 2024’te olaylar bitmiyor. Ceza üstüne ceza yiyen Yunus Emre’den sonra bir uyarı da Poyraz’a geldi. Yeni bölüm tanıtımında “Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı, hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı” diyen Acun Ilıcalı, Poyraz’a Survivor tarihinde görülmeyen bir ceza verileceğini duyurdu.

Survivor’ın yeni bölümünde tansiyon giderek tırmanıyor. İlgiyle takip edilen yarışmanın son olarak 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Acun Ilıcalı’nın dikkat çeken konuşmasının ardından “Survivor Poyraz ne yaptı, neden ceza aldı?” , “Survivor Yiğit Poyraz ne cezası alıyor?” sorularının cevapları merak konusu oldu.

Survivor Poyraz’a büyük ceza! Acun Ilıcalı ‘Yarışma tarihinde görülmedi’ diyerek duyurdu - 1. Resim

ACUN ILICALI: POYRAZ’A SURVIVOR TARİHİNİN GÖRMEDİĞİ BİR CEZA VERECEĞİZ

Son bölümlerinde kavga üstüne kavga yaşanan Survivor All Star’ın 56. bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Fragmanda Acun Ilıcalı’nın “Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı, hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Konunun muhatabı Poyraz. Akıl tutulması yaşadı. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz” sözleri dikkat çekti. Açıklamanın ardından diğer yarışmacıların şaşkınlığı ekranlara yansıdı.

Survivor Poyraz’a büyük ceza! Acun Ilıcalı ‘Yarışma tarihinde görülmedi’ diyerek duyurdu - 2. Resim

POYRAZ ALEYNA’YA KÜFÜR MÜ ETTİ?

Fragmanı izleyen yarışmanın izleyicileri “Survivor Poyraz ne yaptı?” sorunun cevabını aramaya başladı. Fragmana göre Yiğit Poyraz, daha önce görülmemiş bir ceza alacak. Öte yandan Poyraz’ın Aleyna’ya ettiği bir küfürden dolayı uyarı aldığı da öne sürülüyor. 

Survivor Poyraz’a büyük ceza! Acun Ilıcalı ‘Yarışma tarihinde görülmedi’ diyerek duyurdu - 3. Resim

Yaptığı davranış sonrası Survivor Poyraz’ın diskalifiye olup olmayacağı yeni bölümde netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...