Survivor All Star’da sakatlık geçiren Nagihan’ın akıbeti belli oldu! Kararını gözyaşlarıyla açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star’ın iddialı yarışmacıları arasında yer alan Nagihan Karadere, talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Günlerdir oyunlara katılmayan ve yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Karadere’nin akıbeti belli oldu. Ada konseyinde Acun Ilıcalı sevilen yarışmacının sağlık durumu hakkında bilgi verdi, Nagihan ise yarışmayla ilgili kararını paylaştı.

TV8’in sevilen yarışması Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ederken, başarılı yarışmacı Nagihan Karadere, geçirdiği sakatlık nedeniyle sevenlerini üzmüştü. Yaşanan talihsiz olay sonrası “Nagihan Karadere diskalifiye mi oldu?” , “Nagihan Karadere elendi mi, sağlık durumu nasıl?” gibi soruların cevapları merak konusu olmuştu. Dün akşam yapılan konseyde ise izleyicilerin aklındaki soru işaretleri giderildi.

“ESKİSİ GİBİ OLMA ŞANSIN PEK GÖRÜNMÜYOR”

Survivor All Star’ın dün akşam ekrana gelen bölümünde Nagihan Karadere ile Acun Ilıcalı arasında ikili konsey gerçekleşti. Nagihan’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Ilıcalı, “İç yan bağ yırtığı var, ön çapraz bağ yırtığı var. Dış menisküs yırtığın var” diyerek şöyle konuştu:

“Sana durumu şöyle anlatayım. Bir operasyon geçirmen gerekiyor ancak bu operasyonu erteleme şansın var. Operasyonu sezon sonunda geçirebilirsin ancak bu hasarla doktorumuzun bu konudaki yorumu yarışlarda başarılı olma şansının az olduğu yönünde. Bu kısım sana kalmış durumda. Kişiden kişiye değişen bir durum. Üst adale gurubun güçlüyse sana bu konuda yarışma imkanı verebilir ancak eskisi gibi olma şansın pek görünmüyor.” 

Survivor All Star’da sakatlık geçiren Nagihan’ın akıbeti belli oldu! Kararını gözyaşlarıyla açıkladı - 1. Resim

“BENİM SANA İKİ SEÇENEĞİM VAR”

Nagihan’a iki seçenek sunan Ilıcalı, konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

“Değerli bir yarışmacısın ama sağlığın bizim için her şeyden önemli. Burada devam etmende sorun yok ama performansın ne olacağı sana bağlı. Benim sana iki seçeneğim var, yarışmayı bırakabilirsin istersen ameliyat olup önümüzdeki dönemde yolumuz mutlaka kesişir ya da doktorumuzun demesiyle iç yan bağın iki hafta sonra iç bağın toparlanma ihtimali var. Sana parkurda kendini deneme imkanı tanırız, senin için hangisi uygunsa bize söyleyebilirsin.”

Survivor All Star’da sakatlık geçiren Nagihan’ın akıbeti belli oldu! Kararını gözyaşlarıyla açıkladı - 2. Resim

“DOKTORUMUZUN KONTROLÜNDE KENDİMİ DENEMEK İSTİYORUM”

Acun Ilıcalı’nın sunduğu seçenekler sonrası sözü alan Nagihan ise tüm koşullara rağmen doktor kontrolünde kendini denemek ve yarışmaya devam etmek istediğini şu sözlerle açıkladı: 

“Böyle bitsin istemiyorum. Sporculuk kariyerimde de hiçbir zaman ağrısız sızısız sakatlık hiçbir rekor kırmadım, hiçbir başarı elde etmedim. Tabii ki burası Survivor, şartlar daha zor. Her parkur birbirinden farklı ve sakatlığım da çok taze. Uzun bir süre bunu atlatamayacağım bunu çok iyi biliyorum. Buradaki en kötü şey sakatlanarak buradan gitmek. 2016'da arka adelemi koparmıştım ama son bir ay olduğu için iyi kötü kendimi idare etmiştim. Şu an hala o kasım pek işlev görmüyor ama yarıştırıyor. Eğer ayrılır gidersem hep o an hafızamda olacak ve değiştirmeye çalışacağım hep hafızamda ama olmayacak bir türlü düzeltemeyeceğim. Bir ömür o travmayla yaşamak istemiyorum, burayı ve sizleri çok seviyorum. En azından doktorumuzun kontrolünde kendimi denemek istiyorum.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...