Sertab Erener’e Eurovision daveti: 2024’te yeniden sahne alacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sertab Erener’e Eurovision daveti: 2024’te yeniden sahne alacak

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2003 yılında ülkemizi temsil eden Sertab Erener’e Eurovision’dan davet geldi. Erener, 21 yıl sonra Eurovision’da sahne alacağının ve şimdiden hazırlıklara başladığının müjdesini ise verdiği İstanbul konseri sırasında açıkladı.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, 2003’te katıldığı Eurovision’da ‘Everyway That I Can’ şarkısıyla ülkemize birincilik getirmişti. Parçaları ve sahne performansıyla adından sık sık söz ettiren şarkıcı, yeniden Eurovision’da sahne alacağını açıklayarak gündem oldu.

2003 yılında ülkemize birincilik getiren ve Türkiye’ye büyük gurur yaşatan Sertab Erener, ‘Everyway That I Can’ şarkısıyla birinciliği göğüslemişti. Başarılı sahne performansı ve şarkısıyla göğsümüzü kabartan Erener’den yeni bir müjde geldi. 

Sertab Erener’e Eurovision daveti: 2024’te yeniden sahne alacak - 1. Resim

TÜRKİYE’YE BİRİNCİLİK GETİREN ŞARKISINI SESLENDİRECEK

Sertab Erener geçtiğimiz akşam verdiği İstanbul konserinde güzel haberi kendisini dinlemeye gelenlerle paylaştı. Erener 2024 Eurovision için İsveç’ten davet aldığını ve yarışma gecesi için şimdiden hazırlıklara başladığını söyledi. Ünlü isim, büyük gecede ‘Everyway That I Can’ şarkısının farklı bir versiyonunu söyleyeceğini açıkladı. 

Sertab Erener’e Eurovision daveti: 2024’te yeniden sahne alacak - 2. Resim

Sertab Erener’in ardından Eurovision’a 2004’te katılan Athena grubu, ‘For Real’ şarkısıyla dördündü olmuştu. Hadise 2009 yılında ‘Düm Tek Tek’ ile dördündü, Manga 2010 yılında ‘We Could Be The Same’ ile ikinci olmuştu. 

Türkiye 2013 yılında puanlama sistemindeki haksızlığı gerekçe göstererek Eurovision’dan çekilmişti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...