Taner Ölmez geri sayıma başladı! Bebeğinin adını ilk kez açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Taner Ölmez geri sayıma başladı! Bebeğinin adını ilk kez açıkladı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Rol aldığı ‘Kayıp Şehir’ , ‘Medcezir’ , ‘Yüz Yüze’ ve ‘Mucize Doktor’ gibi projelerle adından söz ettiren Taner Ölmez ve oyuncu eşi Ece Çeşmioğlu, ikinci kez anne baba olmaya hazırlanıyor. Ünlü çiftten Ölmez, konuk olduğu programda dünyaya gelecek erkek bebeklerine ne isim vereceklerini açıkladı.

Ünlü oyuncu Taner Ölmez, 2021 yılında meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile nikah masasına oturdu. Çift, 2022 yılının mart ayında kızları Zeynep’i kucağına aldı. Mutlu evlilikleri devam eden ve ikinci kez bebek heyecanı yaşayan çift, yeniden anne baba olmaya hazırlanıyor.

Taner Ölmez geri sayıma başladı! Bebeğinin adını ilk kez açıkladı - 1. Resim

İSMİ ‘HAZAR’ OLACAK

Doğum için gün sayan Taner Ölmez, konuk olduğu Bambaşka Sohbetler adlı programda heyecanını paylaştı. Bebeğin adını ilk kez açıklayan Ölmez, şunları söyledi:

“Kızım Zeynep’in ismini ben koydum. Bir tane isim var dedim, bıraktım kaçtım açıkçası. Zeynep’in bana hissiyatı çok güzel geliyor. Tanıdığım bütün Zeynepler akıllıydı, çalışkandı, derslerinde iyiydi, iyi insandı her şeyden öte. O yüzden bu ismin hissiyatı bende çok çok iyiydi. Dedim ki ben kızım olsun, Allah’ım duydu sesimi ilk kız verdi. Ama orada da bir anlaşma yapmıştık, dedim ki bir sonraki çocuk ne olursa olsun, ben istiyorum bir kardeşleri olsun, sen de istiyorsun, onun ismine ben asla karışmayacağım, sen koyacaksın. Galiba ‘Hazar’ olacak. Sağlıkla gelsin inşallah.”

Taner Ölmez geri sayıma başladı! Bebeğinin adını ilk kez açıkladı - 2. Resim

Taner Ölmez, eşi Ece Çeşmioğlu ve kızları Zeynep ile...

HAZAR NE DEMEK?

Hazar isminin anlamı ‘barış’ olarak bilinir. Okunuşu ve telaffuzu açısından da beğenilen bu isim bir yeri mesken tutmuş, yurt edinmiş halkları tanımak için kullanılır, ‘göçebe’ kelimesinin zıttıdır.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...