Trafikte görüntülenen Cem Yılmaz “Ne iş yapıyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapla gündem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Komedyen Cem Yılmaz trafikte kameralara takıldı. Sosyal medyada viral olan videoda Yılmaz “Arabanız çok güzelmiş ağabey, ne iş yapıyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapla gündeme oturdu.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve zaman zaman yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Cem Yılmaz trafikte bir hayranına denk geldi. Yılmaz ile hayranı arasında geçen diyalog dikkat çekti. 

“NE İŞ OLSA YAPARIM”

Otomobilin içindeki Yılmaz’ı görüntüleyen kişi, o anları kayda aldı ve komedyene “Arabanız çok güzelmiş ağabey, ne iş yapıyorsunuz?” sorusunu yöneltti. Soruya esprili bir dille cevap veren Yılmaz “Ne iş olsa yaparım” dedi. Söz konusu video sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve çok sayıda yorum aldı.

Trafikte görüntülenen Cem Yılmaz “Ne iş yapıyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapla gündem oldu - 1. Resim

EMEKLİ OLDU

Cem Yılmaz, geçtiğimiz yıl EYT’den emekli olmuştu. 1988 yılında iş hayatına atılan Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Bağkur emeklisi olduğunu şu sözlerle açıklamıştı:

“1988'de başlayan iş hayatımın sonuna geldim. Artık Bağkur emeklisiyim. İlk maaşımı aldım. 12.680 TL. Teşekkürler hayat. Çok çok mutluyum… Ciddi görüşmek isteyen emeklilerle görüşürüm.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...