Tuba Büyüküstün’den 17 yıllık dostuna veda: Çocuk ruhuyla bana çok şey öğretti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tuba Büyüküstün’den 17 yıllık dostuna veda: Çocuk ruhuyla bana çok şey öğretti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün bir süredir hasta olduğu bilinen köpeği Korsan hayatını kaybetti. Büyük üzüntü yaşayan Büyüküstün, duygularını sosyal medyada paylaştı.

Sefirin Kızı, Zeytin Ağacı, Cesur ve Güzel gibi dizilerle izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, köpeği Korsan’ın ölüm haberiyle sarsıldı.

“BERABER 17 SENE”

17 yıllık dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Büyüküstün, Instagram hesabından köpeğinin fotoğrafını paylaşıp üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

“Korsan…  Beraber 17 sene. Çocuk ruhuyla bana çok şey öğretti. Köpeklerden korkan pek çok kişinin korkusunu aşmasını sağladı. Sonradan çoğu köpek sahibi oldu :))

Hareketli, neşeli, meraklı… Hep insan olsun isterdi yanında, hep birileri ona dokunsun. Özellikle son dönemlerde üzerinde hakkı olan herkese çok teşekkür ederim. Ona dokunan ve onun dokunduğu herkese.

Uzun zamandır "Tuba korkuyorum sormaya ama Korsan nasıl?" diye soran herkese haber vermek istedim.

Bugün Korsan'a, Korsikam'a veda ettik Bir Elma ağacının altında…”

Tuba Büyüküstün’den 17 yıllık dostuna veda: Çocuk ruhuyla bana çok şey öğretti

Fotoğraflar: Instagram

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...