Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! İşte zirvedeki isim…

Düzenleyen: / Kaynak: celebsrevealed.com
- Güncelleme:
Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! İşte zirvedeki isim…

Magazin Haberleri  / celebsrevealed.com

Dünyaca ünlü yıldızların mal varlığını açıklayan bir site, bu kez Türk oyuncuları ele aldı. Serenay Sarıkaya, Can Yaman, Meryem Uzerli, Hande Erçel gibi isimlerin yer aldığı listede oyuncuların servetleri tek tek açıklandı. İşte Türkiye’nin en zengin oyuncusu…

Ünlü oyuncular oturdukları lüks evler, giydikleri marka kıyafetler ve çıktıkları tatillerle her zaman göz önünde. Bunlar için sezonlarca süren diziler çekip sayısız reklamda oynuyorlar. Bazılarının serveti ise genç yaşlarına rağmen torunlarına bile yetecek kadar çok. Peki, hangi oyuncunun mal varlığı ne kadar? 

Dünya starlarının servetlerini gözler önüne seren bir internet sitesi olan celebsrevealed.com, Türk oyuncuların şaşkına çeviren mal varlıklarını tek tek açıkladı. İşte listeye göre en zengin 5 oyuncu…

Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! İşte zirvedeki isim… - 1. Resim

5. SERENAY SARIKAYA

En son Kıvanç Tatlıtuğ ile Aile dizisinde başrol oynayan ve ‘Devin’ karakteriyle seyirciden büyük ilgi gören Serenay Sarıkaya, listenin beşinci sırasında. Sarıkaya’nın servetinin 6 milyon yani yaklaşık 186 milyon TL olduğu iddia ediliyor.

Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! İşte zirvedeki isim… - 2. Resim

4. HANDE ERÇEL

Oyunculuğu ve Hakan Sabancı ile yaşadığı birliktelikle adından sık sık söz ettiren Hande Erçel listenin 4. sırasında yer alıyor. Erçel’in servetinin 8 milyon dolar yaklaşık 249 milyon olduğu konuşuluyor. 

Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! İşte zirvedeki isim… - 3. Resim

3. CAN YAMAN

Üç numarada ise kariyerini İtalya’da sürdüren ve son dönemde yaşadığı polemiklerle adından sık sık söz ettiren Can Yaman var. Mesleğini yurt dışında icra etmeye devam eden Yaman’ın servetinin 10 milyon dolar yani yaklaşık 311 milyon TL olduğu öne sürülüyor. 

Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! İşte zirvedeki isim… - 4. Resim

2. MERYEM UZERLİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle hayatımıza giren Meryem Uzerli, listenin ikinci sırasında. Rol aldığı dizilerden çok çeşitli markalar için kamera karşısına geçen Uzerli, bir mücevher markasıyla dudak uçuklatan bir anlaşmaya imza atmıştı. Servetine servet katan Uzerli’nin mal varlığının Can Yaman gibi 10 milyon dolar yani yaklaşık 311 milyon TL olduğu iddia ediliyor. 

Türkiye’nin en zengin oyuncuları belli oldu! İşte zirvedeki isim… - 5. Resim

1. KIVANÇ TATLITUĞ

Listenin ilk sırasında ise son olarak Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ var. Oyunculuğun yanı sıra reklamlarda da oynayan Tatlıtuğ’un servetinin 15 milyon dolar yani 467 milyon TL olduğu konuşulanlar arasında.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: celebsrevealed.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...