Türkiye’yi terk eden Tolga Karel’den seçim paylaşımı… ‘Olmasını beklediğim’ oldu deyip açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye’yi terk eden Tolga Karel’den seçim paylaşımı… ‘Olmasını beklediğim’ oldu deyip açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Yıllar önce Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen ve kendi lojistik firmasını kuran oyuncu Tolga Karel’den seçim paylaşımı geldi. Burada tır şoförlüğü yapan Karel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafına yer verip destek mesajı yayınladı.

Kanal D’nin sevilen ve bir dönem izlenme rekorları kıran dizisi Yaprak Dökümü’nde Oğuz karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Tolga Karel, radikal bir kararla mesleğini bırakıp 2017 yılında Amerika'ya yerleşti. Burada eşi ve üç çocuğuyla birlikte bir yaşam süren Karel, kendi lojistik firmasını kurdu. Tamamen farklı bir alana yönelen ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde açılan sandık sonuçları ve oy oranları yakından takip eden Karel, sosyal medyadan paylaşım yaptı.
Bir süre önce ülkeyi terk ederek yurt dışına giden ve burada tır şoförlüğü yapan Tolga Karel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı paylaştı.

“OLMASINI BEKLEDİĞİM OLDU”

Karel, "Söyleyecek bir kelimem yok hamdolsun bu saatten sonra kibir en büyük günahtır olmasını beklediğim oldu. Bugünden sonra daha çok çalışacağız" dedi.

Türkiye’yi terk eden Tolga Karel’den seçim paylaşımı… ‘Olmasını beklediğim’ oldu deyip açıkladı

“HİZMETLER ALLAH RIZASI VE SEVGİSİ İÇİNDİR”

Daha önce yaptığı paylaşımlarda da Erdoğan’ı desteklediğini belirten Karel, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşmıştı:

“Dünya savaş, depremler ve ekonomik krizlerle boğuşurken bu zor süreçte sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu göreve devam etmesi zaten apaçık ortadır. Zira Türk halkının da kendine yakışan en doğru kararı sandıkta vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bizler rabbimizin karşısında aciz ve fani kullarız. Elbette ki bir gün reisimiz Recep Tayyip Erdoğan da bu kutsal görevi bırakacak, her kul gibi Allah katında yerini alacak ve her daim hatırlanacaktır. Önemli olan şu sahte dünyadan layığı ile ayrılmak arkadaşlar. Makamlar, mevkiler geçicidir. Hizmetlerse Allah rızası ve Allah sevgisi içindir.”

Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr, Fotoğraflar: Instagram

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...