Türkiye’yi terk edip Paris’e yerleşen Tuba Büyüküstün gözyaşlarının sebebini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye’yi terk edip Paris’e yerleşen Tuba Büyüküstün gözyaşlarının sebebini açıkladı

MAGAZİN Haberleri

2019’da 1.5 milyon euro’luk bir daire alarak ikiz kızlarıyla Paris’e yerleşen Tuba Büyüküstün, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu ağlama nedenini açıkladı.

‘Kara Para Aşk’ , ‘Cesur Ve Güzel’ , ‘Zeytin Ağacı’ gibi birçok projede yer alan oyuncu Tuğba Büyüküstün, geçtiğimiz gün paylaştığı gözü yaşlı selfie ile gündeme gelmişti. Büyüküstün, hayranlarını meraklandıran o fotoğrafa açıklık getirdi. 

Hürriyet’te yer alan haberde; ikiz kızlarıyla Paris’e yerleşen Tuba Büyüküstün, İstanbul’a geldi. Oyuncu, Nişantaşı’nda görüntülendi. 2 saat kaldığı restorandan çıkışta soruları cevaplayan Büyüküstün, “Bazı projeler için toplantı yaptık. Verimli ve güzel geçti” dedi.

GÖZÜ YAŞLI SELFİE’YE CEVAP

Geçenlerde ağlarken çektiği bir selfie’yi sosyal medyada paylaşan Büyüküstün, neden gözyaşı döktüğü sorusuna “Özel bir nedeni yok, içimden geldi diyelim” şeklinde cevap verdi.

Tuba Büyüküstün kızlarıyla ilgili sorular üzerine de “Gayet iyiler. Dersleri ve eğitimleri güzel gidiyor. Daha çok küçükler, mesleki anlamda neyi tercih edecekler, hiç karışmıyorum” diye konuştu.

Türkiye’yi terk edip Paris’e yerleşen Tuba Büyüküstün gözyaşlarının sebebini açıkladı

“KIZLARLA BİRLİKTE ŞİMDİLİK BURADAYIZ

Büyüküstün, Paris’e yerleşme nedeni ile ilgili daha önce verdiği bir röportajda “Kızlarla birlikte şimdilik buradayız, ama ne kadar süreceğine dair plan yapmadık. Paris'i çok sevdiğimi ve tıpkı İstanbul gibi burada da kendimi evimde hissettiğimi hep söyledim. Kızlar okula gidiyor, ben de günlük işlerimi hallediyorum” demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...