Uludağ’da tatil yapan Yeliz Yeşilmen fiyatlara tepki gösterdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, çocuklarıyla tatil için gittiği Uludağ’daki fiyatları takipçileriyle paylaştı. Yeşilmen küçük bir tatlının 550 TL, et yemeğinin ise 3 bin 750 TL olduğunu söyledi.

Türkiye’nin en sevilen tatil beldelerindeki fiyatlar cep yakıyor. Bu durumdan halk kadar ünlüler de şikayetçi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan iki çocuk annesi Yeliz Yeşilmen, son yaptığı paylaşımda pahalılıktan şikayet etti. Uludağ’da çocuklarıyla tatil yapan ünlü şarkıcı fiyatlara isyan etti. 

“MİNİK TATLI 550 TL, ET YEMEĞİ 3 BİN 750 TL”

Kayak yaptığı anlardan görüntülere Instagram’dan yer veren Yeşilmen, merkezdeki fiyatları tek tek açıkladı. Çektiği videoda “Merkeze indik, epey kalabalık. Bir tanesi Türk kahvesi 200 TL, minik bir tatlı 550 TL, et yemeği 3 bin 750 TL” dedi.

Uludağ’da tatil yapan Yeliz Yeşilmen fiyatlara tepki gösterdi

Ardından bir paylaşım daha yapan isim, “Kayak dersleri bir saatlik 2 bin TL, sadece kaymak için kiraladığımız ekipman 850” diyerek fiyatlar karşısında şok geçirdiğini belirtti. 

Ünlü ismin paylaşımı görenleri şaşırttı. Kullanıcılar yorum olarak “Kim veriyor bu paraları” , “Rakamlar gerçek olamaz” demekten kendilerini alıkoyamadı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...