Ünlü çiftin evliliğinde büyük kriz: Buse Varol boşanmak için adım attı

Düzenleyen:
Ünlü çiftin evliliğinde büyük kriz: Buse Varol boşanmak için adım attı

MAGAZİN Haberleri

Alişan ile Buse Varol’un kızları Eliz geçtiğimiz gün 1 yaşına girdi. Buse Varol kızı için lüks bir otelde parti düzenlerken Alişan ise aile arasında bir kutlama yapmıştı. İkilinin kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutlaması ayrılık haberlerini beraberinde getirmişti. Ünlü sunucu Bircan Bali ise programında Buse Varol’un boşanmak için avukata gittiğini iddia etti.

Kızlarının doğum gününü ayrı yerlerde kutlayan çift, ayrılık dedikoduları için peş peşe açıklama yaptı. Alişan, “Benim için hiçbir şey önemli değil çünkü amcası Eliz'in 1. yaşını göremedi. Buse'nin düzenlediği partide kadınlar ve çocuklar vardı, erkekler yoktu. Erkeklerin katılmadığı bir partiydi o yüzden gitmedim” dedi.

Ünlü çiftin evliliğinde büyük kriz: Buse Varol boşanmak için adım attı

BUSE VAROL: EVDEKİ PARTİYE DAVET EDİLMEDİM

Buse Varol ise konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Varol yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullanarak şöyle konuştu:

“Kızım Eliz’in doğum günü partisini Alişan düzenledi. Son ana kadar Selçuk’un eşi Merve de gelecekti. Merve ve çocukları gelmekten vazgeçtiler. Saygı duyuyorum. Ne Merve ne de kızlarını asla sorun yapmadım. Suzan anneyle de bir sorunumuz yok. Alişan’ın annesinin evde düzenlediği partiye kimse davet etmedi. Hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz bir daha bir yaşına gelmeyecek.”

Ünlü çiftin evliliğinde büyük kriz: Buse Varol boşanmak için adım attı

BİRCAN BALİ: ŞU ANDA ÇOK BÜYÜK BİR KRİZ VAR

Ünlü çiftin ayrılacağı iddiaları kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Sunucu Bircan Bali ise programında Buse Varol’un boşanmak için avukata gittiğini iddia ederek şöyle dedi:

“Doğum günü fotoğraflarını görür görmez içimi zaten bir huzursuzluk kapladı. Çok güvenilir kaynaktan aldığımız maalesef üzücü bir haber var. Şu anda çok büyük bir kriz var ve Buse Varol, avukata gitmiş.”

Buse Varol’un ise bu açıklamadan sonra “Avukata gitmedim. Bir sorun yok” dediği öğrenildi.

2018 yılında nikah masasına oturan çiftin 2019 yılında oğulları Burak dünyaya gelmişti. Sosyal medya paylaşımları ile birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili, ikinci çocukları Eliz'i 2021 yılında kucaklarına almıştı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...