Usta sanatçı Faruk Tınaz vefat etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Usta sanatçı Faruk Tınaz vefat etti

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türk Sanat Müziği'nin önde gelen isimlerinden Faruk Tınaz kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süre önce pankreas kanserine yakalan  Türk Sanat Müziği'nin usta sanatçısı 65 yaşındaki Faruk Tınaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ÖTENAZİ İSTEMİŞTİ

Türk Sanat Müziği’nin usta sanatçısı Tınaz, 2013’te katıldığı bir tv programında “Çok sevdiğim 2 dostumu ve babamı kaybettim. Hayatımın parçaları gitti. Ama esas acı; annemin vefatıydı. Annem son günlerini çok kötü geçirdi. Eşim Canan'a vasiyet ettim. Eğer sancılı ve kötü bir rahatsızlığa yakalanırsam bir çaresine baksın. Ötenazi istiyorum. O durumda kalmak istemiyorum. Kesin kararlıyım. Canan 'Nasıl yaparım bunu sana' diyor." Sözleriyle hafızalara kazınmıştı.

Türkiye Jokey Kulübü'nün Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Tınaz’ı kaybettik. Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Tınaz’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve atçılık camiamıza başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

 

Usta sanatçı Faruk Tınaz vefat etti

Tınaz, aynı zamanda Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu üyesiydi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...