Yanlış tedavi mağduru olan Ece Erken isyan etti! Şimdi dava açmaya hazırlanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yanlış tedavi mağduru olan Ece Erken isyan etti! Şimdi dava açmaya hazırlanıyor

MAGAZİN Haberleri

Sunucu Ece Erken, yanlış tedavi sonucu mağdur olduğunu belirterek diş hekimine ateş püskürdü. “Benim gibi salak olmayın” diyen Erken, bir yıldır yaşadığı acı durumu paylaştı.

Ünlü sunucu Ece Erken, uzun süredir diş ağrısıyla mücadele ediyor. Sosyal medya hesabından yaşadığı sorunu anlatıp içini döken Erken, herkesi uyardı. 

“ACIM BİR YILDIR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Diş ağrısının bir yıldır geçmediğini belirten isim, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

“Her dişim sızladığında ağır küfür ediyorum ve beddua, Allah affetsin bilmediğiniz dişçiye diş yaptırmayın, bakın benim sadece hukuk mücadelem yeni başlıyor ki an ve an bilgilendireceğim herkesi, örnek olsun. Keşke zamanı geri alabilsem, o koltuğa hiç oturmasaydım, acım bir yıldır aralıksız devam ediyor. Hayat kalitemi düşürdü, sağlığımızla kim oynuyorsa kat ve katını çeksin ama en salak benim sağlam dişlerimi ellettim, lütfen salak olmayın benim gibi…”

Yanlış tedavi mağduru olan Ece Erken isyan etti! Şimdi dava açmaya hazırlanıyor

“MAHKEME GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIM”

Gittiği dişçiye dava açacağının altını çizen Erken, sürecin peşini bırakmayacağını belirtti. Bir paylaşım daha yapan ünlü isim, “Arkadaşlar, dişleriyle ve birtakım diş doktorlarıyla sıkıntı yaşayan bir sürü kişi mesaj atmış, benim gibi yanlış doktora gidenler… En önemlisi sağlınızdan oluyorsunuz artı maddi zarar yaşamayan bilmez, izleyeceğim yolu sonuçlarıyla paylaşacağım, belki örnek teşkil eder. Diş ne kadar önemliymiş. Benim kime gittiğimi de herkes sormuş, onu mahkeme günü açıklayacağım” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
viy viy viy diy diy diyyy 6 Ağustos 2023 18:43

kazayla insanlar oluyor disciye tekrar gidip sorunun giderilmesini sagla

Sonraki Haber Yükleniyor...