Yeni başlayan dizi Bahar’ın finali ifşa oldu! Hiçbir seyirci tahmin etmiyordu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeni başlayan dizi Bahar’ın finali ifşa oldu! Hiçbir seyirci tahmin etmiyordu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Bahar dizisinin finali ifşa oldu. Her hafta Salı günü ekranlara gelen ve Kore yapımı ‘Dr. Cha’ dizisinden uyarlanan yapımın sonunun hiç de iyi bitmediği ortaya çıktı.

Kadrosunda Demet Evgar, Buğrahan Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya gibi başarılı oyuncuların Show TV'nin Bahar dizisi geçtiğimiz hafta 4. bölümüyle ekrana geldi. Yeni başlayan ve ilgiyle izlenen yapımın finali ifşa oldu.

Demet Evgar’ın ‘Bahar’ karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kurduğu sevilen yapım, 13 Şubat’ta ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkat çeken dizinin sezon finalinde yaşanacaklar dizi severlerin gündemine oturdu.

Yeni başlayan dizi Bahar’ın finali ifşa oldu! Hiçbir seyirci tahmin etmiyordu - 1. Resim

BAHAR DİZİSİNİN SONUNDA NE OLACAK?

İddiaya göre Bahar’ın sonu pek de izleyicinin isteği gibi mutlu bitmeyecek. Güney Kore yapımı Dr. Cha dizisinden uyarlanan yapımın finalinde Bahar, motosiklet ehliyeti alacak ve kendi kliniğini açacak. Timur ve annesinin ilişkisi zamanla daha da yakınlaşacak. Doktor Evren, Bahar’a olan duygularını itiraf edecek ama Bahar ona karşılık vermeyecek ve Evren’i nazikçe geri çevirecek. 

Doktor Evren’in hayatında yeni bir sayfa açılırken, Rengin ise çalıştığı hastaneden ayrılıp babasına ait bir bakım evinin müdürlüğünü üstlenecek. Orijinal hikayeye göre, dizinin sonunda ise Timur yaşadıklarına dayanamayarak intihar edecek. 

Yeni başlayan dizi Bahar’ın finali ifşa oldu! Hiçbir seyirci tahmin etmiyordu - 2. Resim

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...