Yeşilçam’ın iki usta ismi Türkan Şoray ve Filiz Akın buluştu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Yeşilçam filmlerinin efsane kadın oyuncuları Türkan Şoray ile Filiz Akın bir araya geldi. O anları takipçileriyle paylaşan Akın’ın videosuna yorum yağdı.

Türk sinemasının önemli kilometre taşlarından olan ve birçok filmde başrol oynayan Filiz Akın ve Türkan Şoray, sosyal medyadan paylaştıkları videoyla hayranlarını mutlu etti. 

SARILIP HASRET GİDERDİLER

Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncalarından iki usta oyuncu, Filiz Akın’ın Bodrum’daki evinde buluştu. Balkon keyfi yapan Şoray ile Akın, birbirlerine sıkı sıkı sarılarak hasret giderdi. Filiz Akın, meslektaşı ve yakın dostu Türkan Şoray’la geçirdiği keyifli anlara ait bir video yayınladı. 

YORUM YAĞMURU

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Akın’ın videosuna ünlü isimler de kayıtsız kalmadı. Süheyl Uygur, Ajda Pekkan, Müşerref Akay, Şenay Düdek gibi ünlüler videoya yorum yapmayı ihmal etmedi. 

Yeşilçam’ın iki usta ismi Türkan Şoray ve Filiz Akın buluştu

Yeşilçam’ın iki usta ismi Türkan Şoray ve Filiz Akın buluştu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...