Gelinim Mutfak’ta 6. sezon başlıyor… Tarih belli oldu, sunucu Nursel Ergin heyecanını paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gelinim Mutfak’ta 6. sezon başlıyor… Tarih belli oldu, sunucu Nursel Ergin heyecanını paylaştı

MEDYA Haberleri

Ekranların sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumuyla başlıyor. Ergin, 6. sezon öncesi açıklamalarda bulundu, eğlenceli yapımın ekranlara geleceği tarih de belli oldu.

Gelinim Mutfakta 6. sezon tanıtımı yayınlandı. Sürprizleriyle ve eğlenceli bölümleriyle hafta içi her gün ekrana gelecek programın başlangıç tarihi için geri sayım başladı.

31 TEMMUZ’DA EKRANLARDA…

Kanal D’nin, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta 6. sezonu ile 31 Temmuz Pazartesi günü ekrana geliyor. Kısacık bir aranın ardından yeniden izleyicisi ile buluşacak olan program yeni sezonda altınları katlıyor.

“UMARIM YENİ SEZONDA DA BAŞARILI OLURUZ”

Sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Nursel Ergin, yeni sezon heyecanını şu sözlerle ifade etti: 

“Gelinim Mutfakta’nın içeriği her sezon aynı gibi görünse de aslında değil, her sezon değişiyor. Çünkü yarışmacılarımızın rengine göre içerik de değişiyor. Zaten izleyicinin çok sevdiği ve takdir ettiği bir program, geçen sezonu zirvede bitirdik, umarım yeni sezonumuzda da çok başarılı oluruz.”

Gelinim Mutfak’ta 6. sezon başlıyor… Tarih belli oldu, sunucu Nursel Ergin heyecanını paylaştı

HAFTANIN BİRİNCİSİ ALTINLARI KATLIYOR

Gündüz kuşağına renk katan Gelinim Mutfakta 31 Temmuz Pazartesi’den itibaren yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 13.00’de Kanal D’de ekranlarında olacak. Gelinler bu sezon her gün bir çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi gelin ise tam 10 adet altın bileziği koluna takacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...