Kuruluş Osman setinden müjde! Burak Özçivit haberi ilk ağızdan verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kuruluş Osman setinden müjde! Burak Özçivit haberi ilk ağızdan verdi

MEDYA Haberleri

Kuruluş Osman dizisinde başrolde yer alan Burak Özçivit, sosyal medya paylaşımıyla hayranlarına müjdeyi verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum geldi.

Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kuruluş Osman sezon finali yapsa da gündemden düşmüyor. Başrolü paylaşan Burak Özçivit, dizinin sevenlerine güzel haberi Instagram hesabından duyurdu.

Kuruluş Osman setinden müjde! Burak Özçivit haberi ilk ağızdan verdi

“24 HAZİRAN’DA AÇILIYOR

24 milyon takipçili Instagram’ından bir video yayınlayan Özçivit, dizi setinin izleyicilere açıldığını duyurdu. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kuruluş Osman seti misafirlerini ağırlamaya başladı. Tüm izleyicilerimizi Bozdağ Film platolarına bekliyoruz… 24 Haziran’da açılıyor. Kuruluş Osman seti kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Bugüne kadar dizilerde izlediğiniz mekanlar, farklı etkinlikler, gösteriler ve çok daha fazlası için tüm izleyicilerimizi 24 Haziran'dan itibaren Bozdağ Film Platoları'na bekliyoruz!”

Kuruluş Osman setinden müjde! Burak Özçivit haberi ilk ağızdan verdi

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

‘Kuruluş Osman’ın çekildiği Bozdağ Film Platosu, Beykoz’da yer alıyor. 300 dönüm arazisi üzerinde Kayı Obası, Bizans kalesi, suni göl ve çevresinde bir şehir ile Türkmen beyliği kasabasından oluşan devasa setler bulunuyor. 

150 kişiden oluşan sanat grubu; dekorların dışında binlerce kılıç, kalkan, hançer, mızrak, yaydan oluşan döneme ait silahlar; döneme ait mobilyalar, günlük eşyalar ve aksesuarlar üretti. Dizi için 70 adet at satın alındı. Yine dizi için Bozdağ Film Platosu’nda at çiftliği kuruldu. 

Dizinin kamera arkası ekibi 350 kişiden oluşuyor. Animasyon ve efektler için ise 50 kişilik bir ekip görev yapıyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...