Merakla bekleniyordu… Oyuncu Erkan Petekkaya başrol olacağı dizi için resti çekti

Düzenleyen: / Kaynak: birsenaltuntas.com
- Güncelleme:
Merakla bekleniyordu… Oyuncu Erkan Petekkaya başrol olacağı dizi için resti çekti

Medya Haberleri  / birsenaltuntas.com

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, Star TV’de yayınlanacak ve başrol olacağı Saplantı dizisinden ayrıldı. Petekkaya’nın senaryo ve hazırlık süreci ertelenince bu kararı aldığı öğrenildi.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla konuşulan oyuncu Erkan Petekkaya yeni dizi ‘Saplantı’ için seyirciyi üzen bir karar verdi. Dizinin hazırlık sürecinin uzatılmasından rahatsız olan oyuncu resti çekti.

Son olarak ‘O Kız’ dizisinde Kadir rolünü üstlenen Erkan Petekkaya, Star TV’de ekrana gelmesi planlanan Saplantı dizisiyle el sıkışmıştı. İzleyicileri ekran başına kilitleyecek dizide Petekkaya, Önder rolü için hazırlıklarını sürdürüyordu. Ancak ünlü oyuncudan sevenlerini şaşırtan bir haber geldi.

PROJEDEN ÇEKİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Erkan Petekkaya, OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği diziden ayrıldı. Saplantı dizisinin senaryo ve hazırlık sürecinin uzatılmasına ve yeni sezona ertelenmesine karar verilince başarılı isim projeden çekildi. Erteleme kararını duyan Erkan Petekkaya yeni gelen proje tekliflerini değerlendirmeye başladı.

KADRODA ÜNLÜ OYUNCULAR VAR

Onur Seyit Yaran, Nilsu Berfin Aktaş, Meltem Akçöl, Baran Bölükbaşı, Nazlı Çetin ve Mehmet Özgür gibi oyuncuların Saplantı’dan gelen teklifleri kabul ettiği öğrenilmişti.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: birsenaltuntas.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...