Serenay Sarıkaya, set bitince peruğuna veda etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Serenay Sarıkaya, set bitince peruğuna veda etti

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, Netflix'de yayınlanacak dizisinin ilk sezon çekimleri tamamlandı. Oyuncu, dizide oynadığı 'avukat Leyla' rolü için taktığı peruğunu çıkaracak.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, temmuz ayından beri "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisinin çekimlerini gerçekleştiriyordu. Serenay Sarıkaya, dizide avukat Leyla rolünü oynadı.

PERUĞUNA VEDA EDİYOR

Netflix'te yayınlanacak olan 'Kimler Geldi, Kimler Geçti'nin çekimleri tamamlandı. OyuncuSarıkaya, dizide rolü gereği kısa saçlı olabilmek için peruk takmıştı. Hayranları kısa saçı ünlü oyuncuya çok yakıştırmıştı. Sarıkaya'nın hayranları ilk başta saçını kestirdiğini düşünse de peruk olduğu kısa zamanda ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sarıkaya çekimlerin bitmesinin ardından peruğuna veda etti. 

AİLE DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR

Ünlü oyuncu çekimler bitince bir hafta tatil yapacak ardından reklam yüzü olduğu bir banka için tekrardan kamera karşısına geçecek. Serenay Sarıkaya'nın başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı "Aile" dizisinin çekimleri ise 21 Eylül'de başlıyor. Sarıkaya, şimdilerde Tatlıtuğ ile sete çıkmaya hazırlanıyor. Sezon finali ile herkesi ekrana kilitleyen "Aile" dizisinin hayranları şimdiden 2. sezonu heyecanla bekliyor.

Serenay Sarıkaya, set bitince peruğuna veda etti

Serenay Sarıkaya, set bitince peruğuna veda etti

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...