AK Parti’de kongre sonrası hazırlıklar başladı! 'Şehir buluşmaları'na hız verilecek

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
- Güncelleme:
AK Parti’de kongre sonrası hazırlıklar başladı! 'Şehir buluşmaları'na hız verilecek

Politika Haberleri  / TRT Haber

AK Parti olağanüstü kongrenin ardından yerel seçimler için çalışmalarına hız verecek. Şehir buluşmalarına hız verilmesi planlanırken 81 ilde seçmenin taleplerini dinleyecek. 

AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Bu konuda mesaileri yoğunlaştıran AK Parti teşkilatlar şehir buluşmalarını artıracak. Bakanlar ile parti yönetimi tüm il ve ilçelerde seçmenle bir araya gelecek.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE SONRASI ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

Ağustos ayında başlayan 'şehir buluşmaları' devam ediyor. AK Parti yerel seçime kadar her ilde etkinlik düzenleyecek. 4. olağanüstü kongrenin ardından etkinliklerin sayısı artacak, kapsamı genişletilecek.

Etkinliklere esnaf, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları davet edilecek. Bakanlar, Parti yönetimi ve milletvekilleri şehir buluşmalarında seçmenle bir araya gelecek. Şehir buluşmalarında 21 yılda yapılan tüm eser ve hizmetler anlatılacak. Seçmenin talep ve istekleri dinlenecek.

MUHALEFET BELEDİYELERİNE YOĞUNLUK VERİLECEK

Muhalefet belediyelerinin bulunduğu illerde programlar daha yoğun olacak. Seçmene "Nasıl bir belediye başkanı görmek istersiniz?" sorusu yöneltilecek.
Önceki dönemlerde görev alan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile de görüşülerek istişareler gerçekleştirilecek. İl ve ilçelerde hazırlanan raporlar genel merkeze iletilecek.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...