AK Parti'den Ayasofya Camii açıklaması: Hüsranla sonuçlanacaktır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'den Ayasofya Camii açıklaması: Hüsranla sonuçlanacaktır

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ayasofya'nın önünde Yunanistan bayrağı açarak provokatif açıklamalar yapılmasına sert çıktı. Çelik "Ayasofya Camii milletimizin kalbidir. Ona yapılan her saygısızlık hüsranla sonuçlanacaktır” dedi. 

İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'nda Yunan sosyal medya fenomeni olduğu belirlenen Mike Kondylas'ın Ayasofya'nın önünde Yunan bayrağı açarak yaptığı provokatif açıklamalara tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten konuyla ilgili sert açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik'in, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle;

"AYASOFYA CAMİİ'NE YAPILAN SAYGISIZLIK HÜSRANLA SONUÇLANACAKTIR"

“Ayasofya Camii milletimizin kalbidir. Ebediyen ezanlarıyla vatanımızın mührü olmaya devam edecektir. Ona yapılan her saygısızlık hüsranla sonuçlanacaktır. Muhafızı ay yıldızlı şanlı bayrağımızdır” ifadelerine yer verdi.

ÜLKEYE GİRİŞ YASAĞI GETİRİLDİ

Öte yandan; Ayasofya'nın önünde Yunanistan bayrağı açan ve "Bir gün gerçek sahibine dönecek" diyerek video çektiren Yunan provokatör hakkında ülkeye giriş yasağı konuldu.

AK Parti'den Ayasofya Camii açıklaması: Hüsranla sonuçlanacaktır

AYASOFYA CAMİİ

İstanbul'un fethine kadar 916 yıl kilise, 1453'ten 1934'te alınan kararla müze oluncaya dek cami olarak kullanılan, 86 yıl da müze olarak hizmet veren Ayasofya, 2021 yılının temmuz ayında camii olarak ibadete açıldı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ş. Aydoğdu. 1 Temmuz 2023 15:16

Ayasoyfya önündeki kışkırtıcı kendini bilmezi kınıyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...