AK Parti’den Fransa’daki skandal yasak kararına sert tepki

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
AK Parti’den Fransa’daki skandal yasak kararına sert tepki

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Fransa 2024 Paris Olimpiyatları’nda sporcuların başörtüsü yasağına sert tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulunda, grup başkanvekilleri yerlerinden söz alarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta da yaptığı konuşmada Fransa'ya tepki gösterdi.

“DÜNYANIN GİTTİĞİ YERİ GÖSTEREN ÖNEMLİ BİR TESPİTTİR”

Fransa'nın 2024 Paris Olimpiyatlarında sporcuların başörtü takamayacağı yönündeki yasak kararını eleştiren Usta, şunları söyledi;

Demokrasinin ana kaynağı olduğunu iddia eden Fransa'da bu tip yasakların hala gündeme gelmiş olması maalesef tüm dünyanın gittiği kötü noktayı gösteren önemli bir tespittir.

“KINIYORUZ”

Hem bu İslam düşmanlığını hem de bu yasakları kınadığımızı belirtiyorum. Umarım bu yasaktan vazgeçilir ve sporcular kendi başarılarını ortaya koyabilir.

FRANSA'DAKİ SKANDAL KARAR

Fransa'da 2024 yılında düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunlarında Fransız takımlarında yer alan sporcuların başörtüsü takmasının yasaklandığı haberi, Fransa Spor Bakanı Amelie Oudea-Castera'nın katıldığı bir yayında duyurulmuştu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...