Fatih Erbakan'dan oy oranı açıklaması: Son birkaç haftada destek arttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi seçmenini CHP'ye oy vermeyeceğini söylerek oy oranları ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. "Halkın nabzını tutuyoruz, Cumhur İttifakı'na her geçen gün teveccüh büyüyor" diyen Fatih Erbakan, özellikle son bir kaç haftada Cumhur İttifakı'na olan desteğin daha da arttığını söyledi.

Seçime sayılı günler kala siyaset gündeminde hareketlilik tırmanışa geçerken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ÜLKE TV canlı yayınında merak edilenleri cevapladı. 

Fatih Erbakan'ın açıklamalarından satır başları:

7'li masanın söylemleri ve yapıları dolayısıyla Cumhur İttifakı'na katıldık.  Karşı tarafın hedefleri, 7 tane ortağın özellikle bir kaç tanesinin ifadeleri. FETÖ yöneticileri, PKK yöneticileri, LGBT destekçileri bunların karşılarında olmamız gerekir dedik. 

VATANDAŞLARIN MÜCAHİT SLOGANLARI

Mücahit Kılıçdaroğlu söylemlerini hayretle ve üzüntüyle izliyoruz. Saadet Partisi tabanını bu işten ayrı tutmak lazım çünkü onlar da bundan rahatsızlar. 7'li masanın içindesiniz ve orada Saadet Partisi'nin olması vatandaşın gözünde dindar görünmektir. "LGBT Türk aile yapısına zarar vermez" diyen birini Cumhurbaşkanı yapacaksınız. "Okul öncesi çocuklara Kur'an öğretmek çağ dışı zihniyettir" diyen birini cumhurbaşkanı yapacaksınız. 

Bunların hepsi bizimle taban tabana zıt. Rahmetli Erbakan yerli milli savunma için büyük bir mücadele ortaya koymuş ama bunlar ne diyor "İHA'lara SİHA'lara dokunacağım". 

"SP SEÇMENİ CHP'YE OY VERMEZ"

Saadet Partisi seçmenine gel CHP'ye oy ver diyorlar, bunun olacağını düşünmüyorum.  Çoğunun Yeniden Refah Partisi'ne oy vereceğini düşünüyorum. 

"7'Lİ MASANIN OYLARI ERİYOR"

"Biz iktidar gitsin de ne olursa olsun" siyaseti yapmıyoruz. Sivas'a hızlı tren gidiyor buna da karşı çıkıyorlar. Çamlıca'da cami yapılıyor buna da karşı çıkıyorlar. TCG Anadolu gemisine dahi karşı çıkıyorlar, Yunan basınından birinin söyleyeceği şeyleri söylüyorlar. Millet nezdinde de bu görülüyor ve oylarında erime olduğunu görüyoruz. İlk günden beri cilalanıp parlatılan partilerin logoları da isimleri de kalmadı. Ortaklarına bakınca PKK'nın bunlara destek vermesine pek şaşmamak lazım.

"KÜRESEL GÜÇLERİN PLANINA ALET OLUYORLAR"

Yeni nesillerimizin korunması adına da 7'li masaya fırsat vermek istemedik. LGBT propagandasını yasaklayan Rusya bile bizim 7'li masadan daha hassas. Aile yapısını bozan, ahlakı çökerten küresel güçlerin çok önemli bir planı bu ve buna alet oluyorlar. Çok insan haklarına saygı duyuyormuş gibi gösteriyorlar ama başörtüsüne saygı duymuyorlar. 

"CUMHUR İTTİFAKI'NA DESTEK ARTIYOR"

Halkın nabzını tutuyoruz, özellikle son bir kaç haftada Cumhur İttifakı'na olan desteğin arttığını görüyoruz. Onlar tabi kendi kendilerine hevesleniyorlar ama hevesleri kursaklarında kalacak. Demirtaş'ın twit atması değil PKK yöneticileri açık açık destek veriyor. Hem milletvekili seçiminde hem cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanacağımızı görüyorum. 

İnşallah 14 Mayıs, Yeniden Refah Partisi'nin yeniden Meclis'e gireceği gün olacaktır. Milli Görüş performansıyla milletimizin takdirini kazanarak bir sonraki seçimde iktidar olabilmek için mücadele edeceğiz. 

Tabloyu gayet güzel görüyoruz, her geçen gün heyecanın arttığını görüyoruz. Cumhur İttifakı'na her geçen gün teveccüh artıyor. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...