Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili isimden 'Özlem Zengin' açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili isimden 'Özlem Zengin' açıklaması

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara cevap veren TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Zengin'in görevinin başında meclisteki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in görevden alındığı iddia edilmişti. 

AK Parti Sivas Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sosyal medyada çok konuşulan iddialara sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile cevap verdi.

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili isimden 'Özlem Zengin' açıklaması - 1. Resim

GÜLER'DEN ÖZLEM ZENGİN AÇIKLAMASI

Güler, X hesabından yaptığı paylaşımda Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve Zengin'in çalışmalarına devam ettiğini ifade etti.

Güler'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Özlem Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim.

Uzun yıllar İstanbul teşkilatlarında birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet ve onur duyduğum Özlem Zengin başkanımızın davamıza olan inancının ve samimi çalışmalarının yakından şahidiyiz. Önümüzde ki dönemde de birlikte çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sami 8 Nisan 2024 09:03

Hatalara aynen devam edin 2028 tarih olacaksınız Reis uzaklaştır bu halktan kopuk kibir abidelerini

Celalettin doğan 8 Nisan 2024 00:45

Özlem zengin akparti için ekşi getiren birisi biraz tabanı dinleyin tabanda bu bayana tepki var

Kadir Eryılmaz 6 Nisan 2024 04:21

Bu şekilde devam ederseniz yerelde kaybettiğiniz gibi genelde de kaybedeceksiniz

Mars'li Kars li 5 Nisan 2024 09:08

İyi ozaman oy zamanı görüşürüz neymiş davasında samimi faaliyetlerinin şahidi imisler Allah ta azze ve Celle sizin munafikliginiza sahit

Osman Genç 5 Nisan 2024 01:20

Amanın ne çok sevindi millet! Zaten Özlem Zengin gibiler olmasa hükûmet çatırdar falan, nemize lazım! Millete rağmen siyaset yapılamayacağını en iyi AKP yöneticilerinin bilmesi lazımken, hâlâ direniyorlar ve hem kan hem de mevzi kaybettiriyorlar! Hele şu toz duman bir dağılsın, görürüz... (Hak ehli ile çarpışan, çarpılır)

Sonraki Haber Yükleniyor...