Gül, Babacan ve Davutoğlu’na davet yok

Gül, Babacan ve Davutoğlu’na davet yok
Başlık ResmiGül, Babacan ve Davutoglu’na davet yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına kendisini aileye ait hissedenleri davet edeceğiz” dedi.

Kaydet
|

Ünal, 23 Ağustos’ta ATO Congresium’da saat 17.00’de gerçekleşecek kutlamalara kimlerin davet edilip edilmediği sorusuna, “Kimlerin katılıp katılmayacağını isim isim konuşmak yerine kendisini aileye ait hissedenlerin davet edileceğini söylememiz yeterlidir. Kendisini aileye ait hissetmeyenleri davet etmemiz beklenemez” cevabını verdi.
Kutlamaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını vurgulayan Ünal, “Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın katılımıyla sadece kurucularımız, MKYK üyelerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve parti organlarından oluşan içe dönük bir toplantı gerçekleştireceğiz. İçe dönük olacak bu kutlamaya diğer partilerden isimler davet edilmeyecek” dedi. Bu arada kuruluş kutlamalarına eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Bakan Ali Babacan ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun davet edilmediği de öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.