Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

HDP’li Beştaş’tan Kılıçdaroğlu’na çok sert gizli protokol tepkisi: Korkunç buluyorum

HDP’li Beştaş’tan Kılıçdaroğlu’na çok sert gizli protokol tepkisi: Korkunç buluyorum
Fotoğraf Başlığı HDP’li Bestas’tan Kiliçdaroglu’na çok sert gizli protokol tepkisi: Korkunç buluyorum

İkinci turu kazanabilmek için Zafer Partisi lideri Özdağ ile gizli protokol imzaladığı ortaya çıkan Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren HDP’li Beştaş, "Biz Ümit Özdağ bakan olsun diye mi Kılıçdaroğlu'na oy verdik. Bırakın bizi kendi arkadaşları bile bilmiyor. Bunu korkunç buluyorum." dedi.

Kaydet
a- | +A

Yeşil Sol Parti (YSP) ile birleşen HDP’de Kılıçdaroğlu’na kızgınlık sürüyor…

Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi öncesi Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ ile gizli bir protokol imzaladığı ortaya çıkmıştı.

BAKMADAN GEÇME
Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu
HABER

Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'ndan aldığı iki bakanlık sözünü ifşa etti

Kılıçdaroğlu-Özdağ arasında protokol krizi:
HABER

Kılıçdaroğlu-Özdağ arasında protokol krizi: 'Namusum' dediği gizli anlaşmayı dört kişi biliyormuş

Özdağ’ın itiraf ettiği bakanlık protokolünü CHP lideri Kılıçdaroğlu da doğrulamıştı. Söz konusu olay seçim sonrası dağılan 6’lı masa bileşenleri tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Özdağ’ın önceki gün anlaştığı bakanlıkların da ismini açıklamasıyla tartışmalar yeniden alevlenirken seçimlerde Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayan HDP’den öfke dolu bir açıklama geldi.

YSP Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, seçimden aylar sonra katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu’na çok sert sözlerle yüklendi.

“ÖZDAĞ BAKAN OLSUN DİYE Mİ OY VERDİ”

Beştaş, “Biz Ümit Özdağ bakan olsun diye mi Kılıçdaroğlu’na oy verdik? Milyonlarca insandan Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedik, “Bir oy HDP’ye bir oy Kılıçdaroğlu’na dedik.” ifadelerini kullandı.

“KORKUNÇ BULUYORUM”

Beştaş tepkisini şu şekilde sürdürdü;

Bırakın bizi kendi arkadaşları bile bilmiyor. Bunu korkunç buluyorum. Bizim partimiz Ümit Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’na sunduğu şartları asla kabul etmez.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.