'Herkesle görüşürüz' diyen Davutoğlu: Saadet ile ittifak yapacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
'Herkesle görüşürüz' diyen Davutoğlu: Saadet ile ittifak yapacağız

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimler için bütün partilerle iş birliği konusunu görüşebileceklerini söyledi.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - TBMM’de muhabirlerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlere kendi partilerinin logosu altında gireceklerini, hazırlıklarını buna göre yaptıklarını belirtti.

İttifaklarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, Saadet Partisi ile Meclis’te grup kurduklarını hatırlatarak “Saadet Partisi ile prensip kararımız var. Ortak komisyon oluşturduk. Arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Olabilecek yerlerde ittifak yapacağız” dedi.

"HER PARTİYLE GÖRÜŞÜRÜZ"

Yerel seçimlerle ile genel seçimlerin atmosferinin farklı olduğunu vurgulayan Davutoğlu, 31 Mart seçimlerinde başka partilerle iş birliği yapabileceklerinin altını çizdi. Davutoğlu, yerel düzeyde ittifakların oluşturulabileceğini söyleyerek “Eğer diğer partilerle birlikte, bir şehrin hak ettiği iyi bir aday ortadaysa her partiyle görüşürüz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...