İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor: Bir isim daha istifa etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor: Bir isim daha istifa etti

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İYİ Parti'deki istifalar hız kesmeden sürüyor. Geçtiğimiz günlerde çok sayıda üst düzey ismin istifası gündem olurken bir istifa da Bilecik'ten geldi. Mali müşavir ve bağımsız denetçi Hüseyin Şensoy, İYİ Parti'den istifa etti.

MHP'den 2014 yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkan Adayı olan ve 2022 yılında İYİ Parti'ye geçen Hüseyin Şensoy, partisinden istifa etti.

Mali müşavir ve bağımsız denetçi olan Şensoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İYİ Parti yönetimini eleştirdi.

"EGONUN TAVAN YAPTIĞI YERDE DURMANIN ANLAMI KALMAMIŞTIR"

Şensoy, şunları söyledi;

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in çağrısı üzerine arkadaşlarımızla heyecan ve umutla katılım sağladığımız parti üyeliğinden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz yıl içinde genel merkezin aldığı siyasi kararlarındaki tutarsızlıkların tabanda karşılık bulamaması, halkta umut olamamasını birlikte getirmiştir. Bu duruma tepki olarak çoğu arkadaşımız istifalarını vermiş bulunmaktadır. Hedefin, umut ve heyecanın olmadığı kişisel egonun tavan yaptığı bir yerde durmanın da artık anlamı kalmamıştır. İçinde bulunduğumuz süre içinde tarafıma destek olan iyi arkadaşlara görevleri süresince kolaylıklar dilerim.

ERDEM VE DURMUŞ İSTİFA ETMİŞTİ 

İYİ Parti'nin tüm il ve ilçelerde kendi adaylarıyla yerel seçime gireceği ve ittifaka dahil olmayacağıyla ilgili açıklaması partide üst düzey istifaları beraberinde getirdi. 

Bir süre önce Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, yakın zamanda ise GİK üyesi Bahadır Erdem ve eski milletvekili Durmuş Yılmaz da partiden istifa ettiklerini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...