Kaftancıoğlu'na, İmamoğlu cephesinden 'Profil' göndermesi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kaftancıoğlu'na, İmamoğlu cephesinden 'Profil' göndermesi

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Kılıçdaroğlu olmasaydı İmamoğlu profilinde biri İBB Başkan Adayı olamazdı" sözlerine dikkat çeken bir gönderme geldi. Kaftancıoğlu'nun bu ifadelerinin ardından Murat Ongun, İmamoğlu'nun profilden fotoğraflarını paylaştı.

YAZAR: SEVDA KILIÇ - Seçim yenilgisi sonrası CHP'de "değişim" rüzgarları esti. Parti içindeki tartışmalar hız kesmeden devam etti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gecesi yaptığı açıklamada "Yola devam" mesajı verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "Değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada, her ortamda değişim" ifadeleriyle fitili ateşledi. İmamoğlu'nun bu sözleri "Genel başkanlığa aday" şeklinde yorumlandı. İmamoğlu'nun bu yöndeki söylemleri CHP'de rahatsızlık uyandırırken eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nu savunan bir çıkış geldi. Canan Kaftancıoğlu, "Kılıçdaroğlu olmasaydı İmamoğlu profilinde biri İBB Başkan Adayı olamazdı" dedi. 

Kaftancıoğlu'na, İmamoğlu cephesinden 'Profil' göndermesi

KAFTANCIOĞLU'NA 'PROFİL' GÖNDERMESİ

Kaftancıoğlu'na, İmamoğlu cephesinden cevap gecikmedi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun, Kaftancıoğlu'nun bu sözlerine fotoğraflarla karşılık verdi.

https://twitter.com/Mrt_Ongun/status/1674032335539322880

Murat Ongun şahsi sosyal medya hesabından "Profil”den İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ifadelerini kullanarak İmamoğlu'nun profilden çekilmiş 4 adet fotoğrafını paylaştı ve tweette göz kırpan emoji kullandı. Ongun'nun bu paylaşımı, Canan Kaftancıoğlu ve CHP'ye cevap olarak yorumlandı. 

KAFTANCIOĞLU NE DEMİŞTİ? 

Bu paylaşım, Kaftancıoğlu'nun Sözcü gazetesinde bugün yayınlanan söyleşisindeki "Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan olmasaydı çok büyük ihtimalle Ekrem İmamoğlu profilinde birisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olamazdı" sözlerine gönderme olarak yorumlandı. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...