Külliye'deki törende ilgi çeken buluşma: Sinan Oğan, Aliyev, Stoltenberg ve Barzani...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Külliye'deki törende ilgi çeken buluşma: Sinan Oğan, Aliyev, Stoltenberg ve Barzani...

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün mazbatasını alıp Meclis'te yemin etmesinin ardından Göreve Başlama Töreni'nde liderlerle buluştu. Cumhur İttifakı liderlerinin de tam kadro katıldığı törende Sinan Oğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve IKBY Başkanı Neçirvan Barzani'nin bir arada sohbet ederken çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

24 Mayıs'ta sandıktan zaferle çıkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık Cumhurbaşkanlığı görevi resmen başladı. İlk olarak TBMM'de yemin törenine katılan Erdoğan mazbatasını da altıktan sonra Göreve Başlama Töreni için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.

Törene 21 devlet başkanı ve 13 başbakanın yanı sıra çok sayıda bakan ile aralarında Türk Devletleri Teşkilatı, NATO ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nın da olduğu uluslararası kuruluş temsilcileri katıldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN KARE

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde törene katılan liderler de birbirleriyle görüşmeler yaptı. İkinci turun kilit ismi Sinan Oğan'da Cumhur ittidakı liderleriyle beraber törene katılan isimler arasıdnaydı. Oğan'ın,  Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştüğü anlarda çekilen fotoğrafı dikkat çekti. 

Liderlerin sohbet ettikleri anın  karesi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...