MHP lideri Bahçeli emeklilere zam görüşmesi için TBMM'de

- Güncelleme:
MHP lideri Bahçeli emeklilere zam görüşmesi için TBMM'de

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, emeklilere zam görüşmesinin başlamasına dakikalar kala TBMM Genel Kuruluna katıldı.

Son dakika haberine göre MHP lideri Devlet Bahçeli, emeklilere zam görüşmesine katılmak için TBMM Genel Kuruluna geldi.

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü TBMM’den çıkacak kararda. Meclis’te memur ve emeklinin zam oranlarını da içerek yasa teklifi görüşmelerine başlandı.

BAHÇELİ EMEKLİ ZAMMI GÖRÜŞMELERİNE KATILIYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli emeklilerle ilgili maddelerin görüşülmesine dakikalar kala Meclis'e geldi. Devlet Bahçeli, zammının görüşüleceği Genel Kuruluna katılım sağladı.

TBMM'DE ZAM TEKLİFİ GÖRÜŞMELERİ 

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder başkanlığında toplandı. Genel Kurul’da, en düşük Memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını, emekli aylıklarına yüzde 25 zam yapılmasına yönelik düzenlemeleri içeren ve bazı vergi artışlarını öngören ’6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremlerin Yol Açtığı Ekonomik Kayıpların Telafisi İçin Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi İhdası ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’nin görüşmeleri devam ediyor.

BAHÇELİ'DEN EMEKLİ ZAM TEKLİFİ

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında emeklilere verilen yüzde 25’lik maaş artışın makul ve yeterli bulunmadığını belirterek “Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir. Kıdem tazminatıyla ilgili düzenlemeler gözden geçirilmelidir" açıklamasını yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
nevzat civelek13 Temmuz 2023 22:10

hadi koca reis

Sonraki Haber Yükleniyor...