Memleket Partisi'nden Muharrem İnce'nin İYİ Parti adaylığı iddialarına cevap: Bizden teyit edilerek alınmış bir bilgi değil

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Memleket Partisi'nden Muharrem İnce'nin İYİ Parti adaylığı iddialarına cevap: Bizden teyit edilerek alınmış bir bilgi değil

Politika Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan, "İYİ Parti'nin İBB başkan adayının Muharrem İnce olacağı" iddialarını cevapladı. Sayan, "Bizden teyit edilerek alınmış bir bilgi değil" dedi.

Bir YouTube kanalına konuk olan Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan, İYİ Parti'nin İBB başkan adayının Muharrem İnce olacağı iddialarını yalanladı. Sayan, "Bizden teyit edilerek alınmış bilgi değil" ifadelerini kullandı.

Siyasi partilerin yerel seçim öncesi aday tartışmaları devam ediyor. Partililer sosyal medya ve televizyon ekranlarında sık sık konuyla ilgili açıklamalar yapıyor. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İpek Özkal Sayan katıldığı bir YouTube kanalında yerel seçimler öncesinde parti olarak çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Sayan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret etmesini de değerlendirdi.

"GENEL BAŞKAN BÖYLE BİR ŞEY YOK DEDİ"

Meral Akşener ile Muharrem İnce'nin görüşmelerinin ardından televizyon ekranlarında ortaya atılan iddiaya cevap veren Sayan şu ifadeleri kullandı:

Görüşmenin ardından televizyon ekranlarında tartışılmaya başladı, 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İyi Parti'nin Muharrem olacak' diye. Böyle bir bilgi bizden teyit edilerek alınmış bir bilgi değil. 2023 seçim döneminde de bunu konuştuk. Siyaset artık manipülasyonlar üzerinden, algı üzerinden yapılıyor. Muharrem İnce açılan telefonlara cevap veriyor. Ama böyle bir söylenti ortaya atıldı ve günlerdir televizyonlarda tartışılıyor. Genel başkan ile konuştuk kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...