Ömer Çelik'ten, CHP'li Öztrak'a 'dış politika' tepkisi: Anlamanız en az 100 yıl sürer

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ömer Çelik'ten, CHP'li Öztrak'a 'dış politika' tepkisi: Anlamanız en az 100 yıl sürer

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun parti sözcüsü haddini aşarak ekip olarak hiç anlamadıkları konularda konuşmuş. Her konuyu size tek tek anlatmamız imkansız; anlamanız en az yüzyıl sürer. “Türkiye’nin kurucu partisi” ünvanı ile alakası olmayan bir siyasi ekip olduğunuzu binlerce kez gösterdiniz. İnanmıyorsanız, CHP’ye destek veren vatandaşlarımıza sorun." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li Faik Öztrak'a sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Sözcü Çelik, "Kılıçdaroğlu'nun parti sözcüsü haddini aşarak ekip olarak hiç anlamadıkları konularda konuşmuş." dedi.

"HER KONUYU SİZE TEK TEK ANLATMAMIZ İMKANSIZ, ANLAMANIZ 100 YIL SÜRER"

Çelik'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: Kılıçdaroğlu'nun parti sözcüsü haddini aşarak ekip olarak hiç anlamadıkları konularda konuşmuş. Her konuyu size tek tek anlatmamız imkansız; anlamanız en az yüzyıl sürer. "Türkiye'nin kurucu partisi" ünvanı ile alakası olmayan bir siyasi ekip olduğunuzu binlerce kez gösterdiniz. İnanmıyorsanız, CHP'ye destek veren vatandaşlarımıza sorun…

https://twitter.com/omerrcelik/status/1702349592006729963

"HER DERSTEN SINIFTA KALANLARI DIŞARIDAN BİTİRME SINAVLARINA ALMIYORUZ"

Seçim sürecinde terör örgütlerinin açık desteği karşısında sus pus olanlar, boş açıklamalarla vakit kaybetmesinler; oturup ders çalışsınlar. Demokrasi ve dış politika konularında her dersten sınıfta kalanları, dışardan bitirme sınavlarına almıyoruz!

https://twitter.com/omerrcelik/status/1702349872077172982

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...