Yeniden aday olacak mı? Muhittin Böcek, hakkındaki iddialara Mevlana'nın sözüyle cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yeniden aday olacak mı? Muhittin Böcek, hakkındaki iddialara Mevlana'nın sözüyle cevap verdi

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeniden aday olup olmayacağı konusundaki iddialara yönelik açıklama yaptı. Böcek'in, Mevlana'nın ünlü sözünü kullanması dikkat çekti.

CHP'de 2024 yerel seçimleri için çalışmalar hızlanırken, 'adaylığında sorun olduğu' iddialarıyla gündeme gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Suskunluğumuz asaletimizdendir" dedi. Böcek, adaylık konusundaki net kararını önümüzdeki günlerde paylaşacağını söyledi. 

13’üncü Antalya Kitap Fuarı Basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, soruları cevapladı. 

"BEN HESABIMI 5 YILLIK YAPARIM"

Bazı ulusal yayın organlarında adaylığında sorun olduğu iddiasının sorulması üzerine Muhittin Böcek, şöyle konuştu: 

"Suskunluğumuz asaletimizdendir. 29 yılımı hep böyle olaylarla, zaman zaman seçim süreci yaklaştığında işine gelen, gelmeyen, gönlünden adaylık geçiren arkadaşlar olabilir. Bunları çok görmüyorum. Ben açıklamamı önümüzdeki günlerde net yaparım. Antalyalı hemşehrilerimden her 5 yılda bir helallik alırım. Ben hep hesabımı 5 yıllık yaparım. Antalya’mızda Gazipaşa’dan Kaş’a kadar 25 yılın başarı hikayesiyle Antalya’mızı ‘planlı, kurallı, kimlikli kent, ben, sen yok, biz varız’ diyerek yöneteceğimizi söyledik ve onu yaptık. Hiç borç lügatı yapmadık. Yaptığımız yatırımlar, her şey ortadadır. Aday adayı olan, olacak olan arkadaşların dürüstçe işlerini yapmalarını dilerim. Ben bugüne kadar Antalya’mızda 5 yıllık süreçte hep helalleştim. Önce Allah’ıma sonra halkıma hesap vererek bugünlere geldim. Beni seven, seçen insanları hiç mahcup etmedim. Seçim furyası bir taraftan gelinir gidilir, siyasi partiler, değişiklikler olabilir ama biz asla yerimizdeyiz. Ne gerekiyorsa önümüzdeki günlerde sevgili Antalyalılarımızla paylaşacağım.”

"ALTIN PORTAKAL FESTİVALİ'Nİ YAPACAĞIM"

Böcek, iptal edilen 60’ıncı Altın Portakal Film Festivali’nin yapılıp yapılmayacağı hakkındaki soruyu, "60’ıncı Altın Portakal Festivali’ni her şeye rağmen yine de yapacağım. Hepsinin tarihlerini hiç merak etmeyin söyleyeceğim. Altın Portakal’a hiç emeği olmayan, heykelciklerimizi siyaha boyayanlar, ayrıca kısa metraj, uzun metraj belgesel olmayan, sinema okulu olmayan bir yerden bugünlere getirmiş birisi olarak bütün engellemelere rağmen Antalya’da 60’ıncı Altın Portakal’ı nasip olursa Muhittin Böcek ve ekibi olarak yapacağız" diye cevapladı. 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...