Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi
Yerel yöneticilerin belirleneceği seçimlerde yerel yönetimlerin adayları oylarını kullandı.
Yerel yöneticilerin belirleneceği seçimlerde yerel yönetimlerin adayları oylarını kullandı.
CEMİL TUGAY: HALKIN TEVECCÜHÜNE ULAŞMAYI DİLİYORUZ
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Karşıyaka ilçesindeki Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu'nda 2110 numaralı sandıkta oy verdi.
EKREM İMAMOĞLU HELALLİK İSTEDİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, oyunu Beylikdüzü'nde kullandı. Kendisi için 'duygusal bir gün' olduğunu belirten İmamoğlu, "5 yıllık emeğin helalleşme anı. Vatandaşımızın oyuyla en güzel yorumlanabilir. Umarım halkımız bu helalleşme duygusunu bana yaşatır. Birinin kalbinin kırmışsan, üzmüşsen elbette af dilerim, hakkını helal etsin. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz" dedi.
MUHİTTİN BÖCEK'TEN 'DEMOKRASİ' VURGUSU
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Böcek, oy kullanmak için Bedriye Bileydi İlkokulu'na oğlu Gökhan Böcek ile geldi.
HAKAN TÜTÜNCÜ OYUNU KULLANDI
Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ile Kepez ilçesi Dokuma Özgürlük Mahallesi'ndeki Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu'na geldi. Burada vatandaşlarla selamlaşan Tütüncü, "1344" numaralı sandıkta oyunu kullandı.
TURGUT ALTINOK: VATANDAŞIMIZIN OYUNA SAYGI DUYACAĞIZ
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, eşi ile birlikte oyunu kullandı. Altınok daha sonra vatandaşlar ve sandık görevlileriyle selamlaşıp sohbet etti.
FATMA ŞAHİN OYUNU KULLANDI
Cumhur İttifakının Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin Aslı Alevli İlkokulu’nda oyunu kullandı.
MURAT KURUM'DAN İLK MESAJ
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane ilçesindeki İmece İlkokulu'nda oy kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basının karşısına çıkan Kurum, vatandaşlara sandığa sahip çıkma çağrısında bulundu.
