CANLI ANLATIM

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel yöneticilerin belirleneceği seçimlerde yerel yönetimlerin adayları oylarını kullandı.

Canlı Anlatım Özeti
  • LÜTFÜ SAVAŞ'TAN 'HAKKANİYET' VURGUSU
  • CEMİL TUGAY: HALKIN TEVECCÜHÜNE ULAŞMAYI DİLİYORUZ
  • EKREM İMAMOĞLU HELALLİK İSTEDİ
  • HAMZA DAĞ: POLEMİKLERİN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ
  • MUHİTTİN BÖCEK'TEN 'DEMOKRASİ' VURGUSU
  • HAKAN TÜTÜNCÜ OYUNU KULLANDI
  • MANSUR YAVAŞ OYUNU KULLANDI, ADRES VERDİ
  • TURGUT ALTINOK: VATANDAŞIMIZIN OYUNA SAYGI DUYACAĞIZ
  • FATMA ŞAHİN OYUNU KULLANDI
  • MURAT KURUM'DAN İLK MESAJ

31.03.2024 14:41

LÜTFÜ SAVAŞ'TAN 'HAKKANİYET' VURGUSU

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş eşi Nazan Savaş oyunu, Defne ilçesinde bulunan Ballıöz İlkokulu’nda kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Savaş, “Bugün Büyükşehir hem ilçe hem de muhtarlık seçimleri vardı. Meclis üyesi ve aza seçimleri de vardı. Eşim ve çocuklarımla oyumuzu kullanıp çıktık. İnşallah demokrasimiz için Hatay’daki ve Türkiye'deki insanlar için hayırlara vesile olur. Hak eden insanın kazandığı ve hakkaniyet ölçüsünde yönetildiği şehirler olur. Hayırlı olsun” dedi.

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi - 1. Resim


31.03.2024 13:56

CEMİL TUGAY: HALKIN TEVECCÜHÜNE ULAŞMAYI DİLİYORUZ

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Karşıyaka ilçesindeki Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu'nda 2110 numaralı sandıkta oy verdi.

Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Tugay, bugünün politikacıların değil vatandaşların konuşma günü olduğunu söyledi.
Partisinin, değişim sürecinden sonra girdiği ilk yerel seçimden başarıyla çıkacağına inandığını kaydeden Tugay, "Halkımızın teveccühüne ulaşmayı diliyoruz. Sonuç ne olursa olsun halkımızın kararı bizim için en doğru olandır. Katılan, katkı veren, emek harcayan, burada sandık başında görev yapan, bu yarışa katılan herkesi kutluyorum. İnşallah hayırlı olsun. Güzel günlerin başlangıcı olsun diyorum." diye konuştu.

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi - 1. Resim


31.03.2024 13:24

🔴EKREM İMAMOĞLU HELALLİK İSTEDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, oyunu Beylikdüzü'nde kullandı. Kendisi için 'duygusal bir gün' olduğunu belirten İmamoğlu, "5 yıllık emeğin helalleşme anı. Vatandaşımızın oyuyla en güzel yorumlanabilir. Umarım halkımız bu helalleşme duygusunu bana yaşatır. Birinin kalbinin kırmışsan, üzmüşsen elbette af dilerim, hakkını helal etsin. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi - 1. Resim


31.03.2024 12.23

🔴HAMZA DAĞ: POLEMİKLERİN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ

Hamza Dağ Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi Şehit Nazımbey İlkokulu'nda oyunu kullandı.

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi - 2. Resim

Burada kısa bir açıklama yapan Dağ, "Çok güzel bir kampanya dönemi geçirdik. İlk gün de söz vermiştim 'polemiklerin içerisinde bizi görmeyeceksiniz sadece projelerimizi konuşacağız' demiştik. İnşallah bugün çıkacak olan sonuç herkesin kazandığı bir sonuç olacak" dedi.


31.03.2024 12:10

🔴MUHİTTİN BÖCEK'TEN 'DEMOKRASİ' VURGUSU

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Böcek, oy kullanmak için Bedriye Bileydi İlkokulu'na oğlu Gökhan Böcek ile geldi. 

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi - 3. Resim

Oy kullanmak için gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Böcek, gazetecilere, "Ülkemiz, Antalya'mız için son derece önemli bir mahalli idareler seçimlerimiz var. Öncelikle ülkemizde 61 milyonun üzerinde seçmenimiz var. Antalya'mızda 6 bin 66 sandığımız var. 1 milyon 925 bin 935 seçmenimiz var. 913 mahallemizde, 19 ilçemiz ve bir de büyükşehrimiz olmak üzere, bütün vatandaşlarımız özgürce demokrasi inancıyla oylarını kullanacaklar" dedi.

Böcek, seçim çalışması sırasında araçlardan yapılan müzik sesiyle rahatsız ettiği vatandaşlardan özür dilediğini vurgulayarak, yerel seçimde ellerinden geldiğince, kırmadan dökmeden Türkiye ve Antalya için her yerde çalıştıklarını belirtti.

Seçimlerin hayırlı olmasını dileğinde bulunan Böcek, "Atamızın 'Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir' dediği güzel Antalya'mızda vatandaşlarımız, layık olduğu, kendilerini yönetmek isteyen kişiyi, kişileri mahallesinde muhtarlarını ve azalarını, ilçesinde, ilçe belediye başkanlarını seçecektir" diye konuştu.


31.03.2024 12:00

🔴HAKAN TÜTÜNCÜ OYUNU KULLANDI

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ile Kepez ilçesi Dokuma Özgürlük Mahallesi'ndeki Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu'na geldi. Burada vatandaşlarla selamlaşan Tütüncü, "1344" numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi - 1. Resim

31.03.2024 11:55


MANSUR YAVAŞ OYUNU KULLANDI, ADRES VERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Çankaya Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı. Yavaş, oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi - 2. Resim

"Oylarımızı kullandık. Ankara için hayırlı, uğurlu olsun inşallah. Seçimlerin sonucu hakkında hiçbir tereddüdümüz yoktur. İnşallah akşam 21.00'dan sonra belediyenin bahçesinde görüşmek üzere."


31.03.2024 11:45

🔴TURGUT ALTINOK: VATANDAŞIMIZIN OYUNA SAYGI DUYACAĞIZ

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, eşi ile birlikte oyunu kullandı. Altınok daha sonra vatandaşlar ve sandık görevlileriyle selamlaşıp sohbet etti. 

Hemen ardından basın mensuplarının karşısına geçen Turgut Altınok şu ifadeleri kullandı:

"Sizlere de çok teşekkür ediyorum. 2,5 aya yakındır birçok arkadaşımızla beraberdik. Kar, soğuk demeden bizimle çalıştınız. Vatandaşımızın oyuna, kararına, iradesine sahip çıkıp, saygı duyacağız. Ankara sıradan bir başkent değil. Milli mücadelemizin de başkentidir."


31.03.2024 11:25

🔴FATMA ŞAHİN OYUNU KULLANDI

Cumhur İttifakının Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin Aslı Alevli İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Gaziantep’te oy verme işlemleri saat 16.00'da tamamlanacak.


31.03.2024 11:20

MURAT KURUM'DAN İLK MESAJ

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane ilçesindeki İmece İlkokulu'nda oy kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basının karşısına çıkan Kurum, vatandaşlara sandığa sahip çıkma çağrısında bulundu.

Yerel yönetimlerin adayları seçimlerini yaptı: Art arda açıklamalar geldi - 2. Resim
Kurum, şunları söyledi:

"Üç aydır projelerimizi paylaştık. Oyumuzun İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum. Büyük bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Çocuklarımız adına çok önemli bir karar vereceğiz. İstanbul'da yaşayan her bir vatandaşın huzurla yaşayacağı bir adım atmış olacağız. Vatandaşlarımızın sandıklara sahip çıkmalarını istiyorum. 31 Mart gelecek, yüzler gülecek. 

Önce il binamızda ardından Saraçhane'de bu coşkuyu yaşayacağız. İl başkanlığında süreci takip edeceğiz."


Yer: İstanbul

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...