CANLI ANLATIM

YSK Başkanı'ndan açıklama: Veri akışı devam ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

YSK Başkanı Yener, Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını belirterek, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor" dedi. Yener, gece saatlerinde yaptığı açıklamada ise veri akışının devam ettiğini söyledi. İşte YSK'dan gelen tüm açıklamalar...

Canlı Anlatım Özeti
  • AHMET YENER: VERİ AKIŞI DEVAM EDİYOR
  • 32 İLDE SANDIKLAR KAPANDI
  • 'OY VERME İŞLEMLERİ SORUNSUZ DEVAM EDİYOR'

31.03.2024 22:43

🔴AHMET YENER: VERİ AKIŞI DEVAM EDİYOR

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, "Veri akışı devam etmektedir. Yarın genel bir değerlendirmeyle sonuçları değerlendireceğiz." diye konuştu. Yener, "Katılım oranına ilişkin vereceğimiz oran yanlış olabilir. Tüm vatandaşlarımıza sonuçların hayırlı olmasını diliyoruz." diye ekledi.


31.03.2024 16:05

32 İLDE SANDIKLAR KAPANDI

YSK Başkanı Ahmet Yener, YSK önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

"Saat 16.00 itibarıyla 32 ilimizde oy verme işlemi tamamlanmış ve oy sayım işlemleri başlamıştır. Saat 17.00 itibarıyla da kalan diğer ilimizdeki oy verme işlemleri tamamlanacaktır." diyen Yener, saat 17.00'de tüm oy sayım işlemleriyle ilgili genel bilgi vereceklerini söyledi.

Oy verme işleminin tamamlanmasıyla Kurul'un toplanarak yayın yasaklarının hangi saatte kaldırılacağına ilişkin karar vereceğini belirten Yener, yayın yasakları kaldırılmadan seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamada bulunulmamasını istedi.

Yener, sonuçların tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.


31.03.2024 09:55

'OY VERME İŞLEMLERİ SORUNSUZ DEVAM EDİYOR'

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, oyunu kullanmak için YSK binasından çıkışında, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını anımsatan Yener, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor. İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz. Şu anda ben de oy kullanmaya gidiyorum" ifadelerini kullandı.


Yer: Ankara

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...