POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 20:10

Gökçek'ten dikkat çeken Yenikapı mesajı

AK Parti'nin İstanbul Yenikapı'daki mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşurken, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten dikkat çeken bir mesaj geldi.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 19:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayvanseverlere müjde: Adalar'daki atları faytonlardan kurtaracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Adalar'daki atları, faytonların boyunduruğundan kurtarıp özgürlüklerine kavuşturmak için bir çalışma yürütüyoruz." açıklamasında bulundu.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 15:24

AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi' için toplanmalar başladı

Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenecek AK Parti'nin "Büyük İstanbul Mitingi" için toplanmalar başladı. Miting nedeniyle kentte bazı yollar trafiğe kapatıldı.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 12:17

Bakan Albayrak paylaştı: Nisan 2017'ye ait tatlı bir anıyı anımsadık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük bir köpeğe yiyecek verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 11:42

Bakan Özlü, Düzce’de nikah şahidi oldu

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Melensu Park’ta yapılan ilk nikah töreninde nikah şahidi oldu.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 08:35

CHP'liler çarptırmada birbirleriyle yarışıyor! +18'lik yalanlar

Muharrem İnce, yurtlarda kalan çocukların 18 yaşında sokağa atıldığını, Özgür Özel, miting var diye ezanın geç okunduğunu, Bülent Tezcan, Suriyelilere 1.250 lira ödendiğini iddia etti. Hepsi de yalan çıktı.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 08:33

Bakan Soylu: Suruç’taki olayın müsebbibi İnce’dir

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığını ziyaretinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşananlara ilişkin konuştu.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 08:30

Başbakan Yıldırım: Ekonomi sağlam akıl hocaları sakat

Yıldırım, ekonominin kötü gittiğini iddia eden muhalefete tepki gösterdi: O hâlde 2018’in ilk 4 ayının büyümesi neden 7,4 oldu? Dünyada niye bir numara oldu?
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 08:04

Bahçeli: İnce'nin freni patlamış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 08:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil konseyini toplantıda vurduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birkaç gün içinde müjdeler vereceğiz" mesajına açıklık getiren Erdoğan "Kandil'deki teröristleri toplantı hâlindeyken vurduk. Büyük ihtimalle konsey toplantısıydı" dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 04:01

Selahattin Demirtaş'ın hapisten çıkması için kampanya yürütecekler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Selahattin Demirtaş'ın hapisten çıkması için bir taraftan Temel Karamollaoğlu, bir taraftan güya milliyetçi Meral Akşener, bir taraftan Muharrem İnce hepsi beraber kampanya yürütecekler.
POLİTİKA - POLİTİKA
17 Haziran 2018 - 03:59

'Başkalarının Hayal Edemeyeceği Yatırımları Gerçekleştirdik'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Başkalarının hayal edemeyeceği bir takım yatırımları gerçekleştirdik. Düşünebiliyor musunuz; eski Türkiye'de 'IMF'ye borcumuzu ödeyeceğiz, hatta 5 milyar dolar borç vereceğiz' desek gülerlerdi. Çünkü o zaman 70 sente muhtaç bir Türkiye vardı. Şimdi güçlü bir ekonomi var." dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
16 Haziran 2018 - 21:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Toplantı merkezlerini vurduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kandil'de PKK elebaşlarının toplantı merkezlerinin TSK tarafından vurulduğunu, henüz net bir netice bilgisi gelmediğini ancak vurulduğu bilgisinin kesin olduğunu duyurdu.
POLİTİKA - POLİTİKA
16 Haziran 2018 - 18:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye köprü cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce'nin köprü ücreti eleştirilerine cevap verdi: Ayrı bir formülle bir daha ki bayramda diğer köprüleri de ücretsiz yapabiliriz
POLİTİKA - POLİTİKA
16 Haziran 2018 - 17:39

Başbakan Yıldırım: Bu ay iki bayram kutluyoruz

Başbakan Yıldırım, "Bu ay iki bayram kutluyoruz. Birincisi Ramazan Bayramı, ikinci bayram da önümüzdeki pazar 'seçim zaferi' bayramı." dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
16 Haziran 2018 - 17:12

Başbakan Yıldırım'dan İran'a yönelik olası saldırı planlarına net cevap

Başbakan Yıldırım, Youtube'da yayınlanan bir programda İran ile ilgili gelişmelere ilişkin bir soruyu cevapladı. İran'ın Türkiye'nin asırlardır savaş yapmadığı ve iyi ilişkilerinin bulunduğu bir komşusu olduğunu vurgulayan Yıldırım, İran'a yönelik olası bir saldırıyı desteklemeyeceklerini söyledi.
POLİTİKA - POLİTİKA
16 Haziran 2018 - 04:48

Bahçeli: Seçim yaklaştıkça fitne artıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçileceğine inandığını belirterek “Kim ne hesabı yaparsa yapsın, İnce’den her türlüsüne kadar kimin hesabı varsa olsun ama bir de halkın ve Cenab-ı Allah’ın hesabı vardır” dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
16 Haziran 2018 - 04:44

Başbakan: Asla tahriklere itibar etmeyin

Ramazan Bayramı’nı baba ocağı Erzincan’ın Kayı köyünde karşılayan Başbakan Binali Yıldırım, anne, baba ve dedesinin mezarlarını ziyaret etti, köylüleriyle bayramlaştı.
POLİTİKA - POLİTİKA
16 Haziran 2018 - 04:38

Erdoğan: Suruç’un hesabını sandıkta sorun

Erdoğan, Suruç’taki katliam için “Vekilimizin ağabeyini PKK, HDP öldürdü. Bunlar lafta barış istiyor. Sandıkta hesap sormaya var mıyız?” dedi.
POLİTİKA - POLİTİKA
15 Haziran 2018 - 23:31

Bahçeli'nin yüzüğü dikkat çekti... İşte anlamı

Ramazan Bayramı’nın birinci günü partililerle bayramlaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin taktığı yüzük ile rozet dikkat çekti.
POLİTİKA - POLİTİKA
15 Haziran 2018 - 14:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birkaç gün içerisinde yeni müjdelerimiz olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sultangazi'de halka hitap etti.
Başa Dön Sona Git