Mansur Yavaş terörist başı Öcalan için "Apo bey" ifadesini kullandı, sosyal medyadan tepki yağdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. HDP'nin yöneticileri arasında Kandil'le bağlantılı olanların oy almak için Öcalan'ın içeriden çıkarılacaklarını söylediklerini dile getiren Mansur Yavaş'ın "Apo Bey" demesi dikkat çekti. Yavaş'a sosyal medyadan tepkiler peş peşe geldi.

Seçime 3 gün kala siyasiler çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Bu kapsamda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, Habertürk canlı yayınında gündem ve seçim sürecine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"KANDİL'İN HEDEFİNDE MİLLET İTTİFAKI VAR"

Mansur Yavaş, Kandil'den yapılan açıklamaların Millet İttifakı'nı hedef aldığını dile getirdi. HDP'nin yöneticileri arasında Kandil'le bağlantılı olanların bulunduğunu dile getiren Yavaş şu ifadeleri kullandı; 

"Şimdi İmralı'ya giden birileri çıktı. Bir siyasetçi herkesin desteğini ister. Benim fikrime göre HDP yöneticilerinin içerisinde Kandil'le bağlantılı olanlar var. Bunlar da kendi tabanlarından oy almak için yapıyorlar. Apo Bey içeriden çıkacak. Kandil'de yapılan açıklamaların millet ittifakına zararı var değil mi? O zaman düşünmek lazım, bu açıklamaları niye yapıyor? Sokaktaki çocuk bile aslında bu açıklamaların Millet İttifakı'nı hedef aldığını gösterir."

Mansur Yavaş'ı konuşma arasında teröritbaşı Abdullah Öcalan'a 'Apo bey' demesi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi, tepkiler peş peşe geldi. 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...