"Demirtaş'ı çıkaracağız" diyenlere cevap: Hukuku ve adaleti size teslim etmeyiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Demirtaş'ı çıkaracağız" diyenlere cevap: Hukuku ve adaleti size teslim etmeyiz

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edirne'de AK Parti mitinginde vatandaşlara hitap etti. Cezaevinde bulunan eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı çıkaracaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "Terör örgütlerinin kimine bakanlık kimine hapisten çıkış sözü vermişler. Bizi ve bay bay Kemal'i kimin desteklediğine bakılınca tablo açıkça ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edirne Selimiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı'nın hedefinde ise Cezaevinde bulunan eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı çıkaracaklarını söyleyen Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan, "Terör örgütlerinin kimine bakanlık kimine hapisten çıkış sözü vermişler. Erdoğan Cumhurbaşkanlığına devam ettiği müddetçe hakkı, hukuku ve adaleti size teslim etmeyiz." dedi.

“EDİRNE'DE YATAN SELO, DESTEK MESAJLARI YAĞDIRIYOR”

CHP miting yapıyor, meydanı dolduran bölücü örgüt sempatizanları, 'Dişe diş, kana kan' diye slogan atıyor. Bölücü terörün başları Bay Bay Kemal'e destek veriyor. Edirne'de yatan Selo, destek mesajları yağdırıyor. FETÖ'cüler, CHP'nin reklam ajansı gibi çalışıyor.

'BEN GÖREVDE OLDUKÇA SELO DIŞARI ÇIKAMAZ'

Bölücülere dönüp, 'Siz kim oluyorsunuz da bize oy istiyorsunuz' diyenini gördünüz mü? Yabancı medyaya dönüp, 'Bizim seçimimizden siz ne" diyeni gördünüz mü? Neymiş, Öcalan'ı, Selo'yu dışarı çıkaracaklarmış. Erdoğan, cumhurbaşkanlığına devam ettiği sürece hakkı, hukuku, adaleti biz size teslim etmeyiz.

CHP LGBT'ci, İYİ parti LGBT'ci HDP LGBT'ci, yanındakiler LGBT'ci. AK Parti'ye LGBT girebilir mi, MHP'ye LGBT girebilir mi? Cumhur İttifakı'nın diğer ortaklarına LGBT sızabilir mi? Çünkü bizde aile kurumu kutsal. Aile kurumumuza böyle bir şeyi sürdürmeyiz. 

KILIÇDAROĞLU'NA EDİRNE TÜRKÜSÜYLE GÖNDERME

Bay Kemal 15 Temmuz'da tankların arasından kaçırılarak Bakırköy Belediye başkanının evine gitti. Haberim olsa beklerdim, diyor. Sen oradaki kalabalığı görmedin mi? Kahveni yudumlayarak gelişmeleri izle, acaba ne zaman öldürecekler diye. Uçaklar önümüzden geçiyor, pik yapıyor. Her tuzağın üzerinde Allah'ın tuzağı vardır. Rabbim isterse sular büklüm büklüm burulur. 

14 Mayıs'ta Edirne'nin gerekli cevabı vereceğine inanıyorum. Ne diyor Edirne türküsünde, ayılana gazoz bayılana limon. Sokağa atılan limon var ya onları bunlar için hazırlayalım.

“PROVOKASYONLAR İLE OLAY ÇIKARIP UTANMADAN ŞEHİRLERİMİZİ KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Benim milletim değil ülkeyi bunlara günahlarını bile vermez. 14 Mayıs sabah bunların limona çok ihtiyacı olacak. Kaybedeceklerini anladıkları için şimdiden çamura yatmaya başladılar.Bu numaralar artık bayatladı.Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. İşte dün İstanbul'u gördünüz, 1 milyon 700 bin insan Atatürk Havalimanı'ndaydı. Şu anda ise Edirne'de karşımda 25 bin kişi var.

Aynı senaryonu bir önceki seçimlerde de sahnelediler. Kardeşliğimize leke süremeyecekler. 14 Mayıs'a kadar kafası karışık en az bir komşunuzu dostunuzu bulup kendisini Türkiye Yüzyılı safına katmanızı istiyorum. Selamımla desteğini istemenizi istiyorum.

“14 MAYIS'TA SANDIKLARA İYİ SAHİP ÇIKIN”

Dik duruyoruz. Ama şu 25 binin hepsi ahbaplarıyla görüşerek sandıkları patlatacak. Aynı senaryoyu bir önceki seçimlerde de sahnelediler. Ama bu sefer başaramayacaklar. 14 Mayıs'ta sandıklara iyi sahip çıkın.

Ülkemizin 81 vilayetinin hiçbirini diğerinden ayırmadan eser verdik, hizmet götürdük.Tüm mücadeleleri önümüze çıkarılan tüm tuzaklara rağmen yürüttük. Milli iradenin bileğini bükemeyince ekonomik tuzakları kurdular. Buna rağmen hep dimdik ayakta kalmayı başardık. Milletimizin günlük hayatlarında yaşadıkları sıkıntıların farkındayız. İnşallah yine bu sıkıntıların üzerinden biz geleceğiz.

Gabar'da bulduğumuz petrol bize o bölgenin 40 yıl neden terör saldırısı altında kaldığını gösterdi. Savunma sanayi projelerimizi neden engellediklerini de görmüş olduk. Devletimizin tüm imkanları ile milletimizin yanında daha güçlü yer alacağız. Atacağımız adımlarından biri de sermayesi enerji gelirlerinden karşılanacak olan aile ve gençlik bankası olacak. Ev hanımlarımızın emekliliğine primlerinin üçte birine buradan destek vereceğiz. Aile kurumumuzu sapkın akınlardan korumak için bu kaynağa başvuracağız. 

EDİRNE-İSTANBUL 1,5 SAATE DÜŞECEK

Edirne'ye 46 milyar liraya yakın kamu yatırımı yaptık. Eğitimde 965 adet yeni derslik inşa ettik. Yükseköğretim yurt binaları açtık. 41 spor tesisi kazandırdık. Kapıkule Hızlı Treni'nin yapımı etaplar halinde devam ediyor. Edirne halkalı 4 saatten 1 buçuk saate inecek."

'KANDİL'DEN BAY BAY KEMAL'E DESTEK GELİYOR'

Terörü bitirir bitirmez petrolü bulduk, kullanmaya başladık. Türkiye 21 yıldır kazancı altyapı yatırımlarına harcadı. Bundan sonra elde edilecek katma değeri milletin refahına harcayacağız.

Bunlar kitapsız, dinsiz, ahlaksız... Kandil'den bay bay Kemal'e destek geliyor. Bu seçimde Edirne'den milletvekili sayısını artırıyor muyuz. Ben size inanıyorum, sizde de bu aşkı görüyorum.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...