Süleyman Soylu: Cumhurbaşkanımız emir verdi, iki günde hepsini görevden aldık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süleyman Soylu: Cumhurbaşkanımız emir verdi, iki günde hepsini görevden aldık

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bakan Soylu son olarak Gaziosmanpaşa'nın Yıldıztabya Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

"MİLLETİMİZ TARİHİN EN BÜYÜK MİTİNDİNDE CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA DURUŞ SERGİLEDİ"

Burada konuşan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti. Tüm dünyanın Türkiye'deki seçime odaklandığına dikkati çeken Soylu, "Bu aziz millet pazar günü Atatürk Havalimanı'na gitti ve tarihin en büyük mitingiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında bir duruş sergiledi." diye konuştu.

"İKİ GÜNDE HEPSİNİ GÖREVDEN ALDIK"

Soylu, 29 Ekim 2023'te, Cumhuriyet'in 100. yılında Türkiye'de terörist bırakmayacaklarını, Doğu ve Güneydoğu'yu huzur alanına çevirdiklerini kaydederek, şöyle devam etti: "Ben İçişleri Bakanı oldum. Cumhurbaşkanımız beni çağırdı. 'Süleyman, ben bu Güneydoğu'daki HDP'nin, PKK'nın belediyelerinden rahatsızım. Çünkü bunlar çocukları alıp dağa götürüyorlar. Devletin vergilerini PKK'ya gönderiyorlar. Onlar da kurşun olarak bizim Mehmetçiğimize dönüyor. Bunları derhal görevden alacaksın.' dedi. İki gün geçti, hepsini görevden aldık."

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...