Ferhat Bozçelik, Palandöken DMW Onursal Üyeliğe tekrar seçildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ferhat Bozçelik, Palandöken DMW Onursal Üyeliğe tekrar seçildi

Şirket Haberleri Haberleri  / Türkiye Gazetesi

14 Yıldan beri Türkiye’de faaliyet gösteren DMW, Uluslararası Diplomatlar Birliğinin, Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ferhat Bozçelik oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurulda konuşan başkan Ferhat Bozçelik gerçekleştirdiği faaliyetler ve öneminden bahsederek, “Bu faaliyetlerimiz kapsamında Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politika komisyon üyesi Prof. Dr. Aygün Attar ile iş birliği protokolü imzalandı. İş birliği gerçekleştirdiğimiz TADİV  Vakfı işbirliği protokolü kapsamında Türkiye’nin 100’üncü. Kuruluş yıldönümü Avrupa’da görkemli bir şekilde coşku ile kutlanmasının yankıları tüm dünyada hali hazırda devam etmektedir. Bu vesile ile de Avrupa’da daha da büyüyeceğimizi ve merkezimizin kurulacağının müjdesini tüm üyelerimize şimdiden verebilirim” dedi.

Toplantının devamında Onursal üyelerimiz olarak; Prof Dr Aygün Attar TADİV Başkanı, Bendevi Palandöken TESK Genel Başkanı, Reinhard Paul DMW ALMANYA Başkanı, AV. Rahmi Özkan, Zbigniew Roch EBCA Başkanı, Özgür Gözükara TC.Arel  Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı DMW ailesine katılım sağlandığını ifade eden Başkan Ferhat Bozçelik, “Türk-Avrupa ekonomik, kültürel , finans ve insani sosyal sorumluluk konuları başta olmak üzere ;katma değer oluşturma ve ilişkileri sürekli kılmaya adadığımız misyonumuza tam gaz devam edeceğiz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Şirket Haberleri
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...