Koltuk takımlarında sonbahar fırsatları başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Koltuk takımlarında sonbahar fırsatları başladı

Şirket Haberleri Haberleri

Koltuk takımı kampanyalarıyla dikkat çeken Gündoğdu Mobilya’da Sonbahar rüzgârı esiyor. İşte detaylar…

Koltuk takımı modellerinde konforu ve modern stilin şıklığını ön planda tutan Gündoğdu Mobilya, aynı zamanda ürünlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Gündoğdu Mobilya, özellikle koltuk takımları ile dikkat çekiyor.

GÜNDOĞDU MOBİLYA'NIN EN ŞIK VE EN KALİTELİ KOLTUK TAKIMI MODELLERİ

Oturma odaları, evlerin odak noktası. Bu alanda kullanılan yemek masasından oturma grubuna kadar hemen hemen her mobilya büyük bir öneme sahiptir. Ancak koltuk takımlarının yeri başkadır. Bunun bilincinde olan Gündoğdu mobilya markası büyük bir titizlikle koltuk takımı modellerini tasarlamaktadır. Hem estetik görüntüsüyle hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Gündoğdu Mobilya, bunun yanında uygun ödeme koşullarıyla da müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.
Koltuk takımlarında sonbahar rüzgârı esiyor

Gündoğdu Mobilya, salonunuzu tam da istediğiniz gibi dekore edebilmeniz için bu sonbaharda yanınızda. Üstelik Burgan Bank’a özel peşin fiyatına 3 ay ertelemeli + 21 ay taksit fırsatıyla.

Ülkemizin sayılı mobilya markalarından biri olan Gündoğdu Mobilya, yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenler için uygun fiyat avantajlarını sunmaya devam ediyor.

Sonbahara özel fırsatlar kapsamında Gündoğdu Mobilya Fabrika Satış Mağazalarına ve Online Satış Mağazasına gelen müşterileri, her bütçeye uygun mobilyalar bekliyor. Üstelik ekstra indirim fırsatlarıyla.

SONBAHAR MEVSİMİNDEN İZLER TAŞIYAN KOLTUKLAR

- Versace Koltuk Takımı

Gündoğdu Mobilya’nın en yeni ve en zarif koltuk takımı modeli olan “Versace” oldukça farklı bir çizgiyle üretilmiş. Üstelik avangart tarzdan hoşlananlar için de harika bir seçenek. Sonbahar esintilerinden hoşlananlar da mutlaka bu koltuk modeline göz atmalı. Çünkü ürün, sonbahar temasına ayak uydurabilecek bir görüntüye sahip.

Versace koltuk takımı, birbirinden güzel birbirinden canlı renk seçenekleriyle kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor. Ayrıca iskeleti gürgen ağacından üretilen koltuk takımının şimdiden tüketicilerden tam not aldığı görülüyor.

- Fulya Koltuk Takımı

Fiyatına göre oldukça kaliteli olan Fulya koltuk takımı, sadeliğiyle göz kamaştırıyor. Leke tutmayan keten kumaşla döşenen bu ürün her dekorasyonda tercih edilebilir bir duruşu sahip. Çünkü koltuk takımının tasarım itibariyle sade olması, her ortama uyum sağlayacağı anlamına geliyor. Yüksek dayanıklılığa sahip doğal kaplama poliüretan ayaklarıysa takımın ne kadar kaliteli olduğunu ortaya koyuyor. 
Ofislerde kullanmak üzere koltuk takımı arayanlar kesinlikle “Fulya” koltuk takımına göz atmalı. Spor koltuk takımı modellerini de andıran ürünün tarzı epey konuşulacağa benziyor.

- Beyzade Koltuk Takımı

İskeletinden döşemesine kadar kullanılan malzemelerin kalitesiyle dikkat çeken Beyzade koltuk takımı, kapitone detaylarıyla göz alıcı bir şıklığa sahip. Silinebilir kumaşıyla temizlikte büyük kolaylık sağlayan koltuk modeli ayrıca çok hesaplı. 
Evinin salonunda avangart şıklığını yansıtmak isteyenler için üretilen “Beyzade” tüm güzelliğiyle sizleri bekliyor. Lüks parçalar kullanarak dikkat çekmek isteyenler için kesinlikle muhteşem bir ürün. Üstelik fiyatı da oldukça uygun.

- Serra Koltuk Takımı

Gündoğdu Mobilya, koltuk takımlarında abartıyı sevenler için “Serra” koltuk takımı modelini üretti. Özellikle yumuşak dokusuna hayran kalacağınız koltuk takımı modeli, modern ve avangart tarzlarının bir kombinasyonu. Tasarımında bulunan altın şeritli detayları ve kırlentlerinin yumuşaklığıyla bayılacağınız bu ürün oldukça da kullanışlı.

2022 yılının çok satan koltuk modelleri arasında yer alan “Serra” koltuk takımı kullanıcılarından tam not almayı da başardı. Özellikle bacaklarının tasarımıyla dikkat çeken koltuk takımı, krem ve antrasit renk seçenekleriyle sonbahar mevsiminin havasını salonunuza taşıyacak.

Gündoğdu Mobilya’nın oturma odası kategorisinde her mevsime ve her zevke hitap eden koltuk takımı modellerini bulabilirsiniz. Marka bünyesinde bulunan tüm ürünlerde ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

Kaynak: https://www.gundogdumobilya.com.tr/kategori/koltuk-takimi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...