56. TSY Ankara Kupası'nın kazanan Ankaragücü Gençlerbirliği ile kupa sayılarını eşitledi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
56. TSY Ankara Kupası'nın kazanan Ankaragücü Gençlerbirliği ile kupa sayılarını eşitledi

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara şubesi tarafından 56. kez düzenlenen TSYD Ankara Kupası’nın sahibi Ankaragücü oldu. Sarı-Lacivertliler Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek rakibiyle kupa sayılarını eşitledi.

MKE Ankaragücü 56. TSYD Ankara Kupası'nda Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek kupayı 18. kez müzesine götürdü.

Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada goller ilk yarıda geldi. Sarı-lacivertliler, 16. dakikada Atakan Çankaya, 24. dakikada Efkan Bekiroğlu'nun golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda iki takım da girdiği fırsatları değerlendiremedi ve MKE Ankaragücü maçı 2-0 kazanarak TSYD Ankara Kupası'nın sahibi oldu.

https://twitter.com/Ankaragucu/status/1725891768477007917

56. TSY Ankara Kupası'nın kazanan Ankaragücü Gençlerbirliği ile kupa sayılarını eşitledi

KUPA SAYILARI EŞİTLENDİ

MKE Ankaragücü maç sonu düzenlenen törenle 18. kez kazandığı TSYD Ankara Kupası'nı aldı. Saha içinde düzenlenen törende Gençlerbirliği'ne ikincilik kupasını TSYD Ankara Şubesi Başkan Vekili Bülent Karadaş takdim etti.

MKE Ankaragücü'nün şampiyonluk kupasını ise TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan verdi. Sarı-lacivertliler bu galibiyetle, Gençlerbirliği'yle TSYD Ankara Kupası sayısını da eşitledi.

BAŞLAMA VURUŞUNA ÖZEL TOP

UBK İnşaat 56. TSYD Ankara Kupası'nın başlama vuruşu, Burdur'da kadınların diktiği el yapımı futbol topuyla yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) iş birliğiyle toplar, "El Dikimi Top Üretim Kursu’" projesi kapsamında kadınlar tarafından FIFA standartlarında üretiliyor.

Türkiye'nin en fazla oynanan özel futbol turnuvasının başlama vuruşu da bu özel topla gerçekleştirildi

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...