Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nü neden tercih ettiğini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nü neden tercih ettiğini açıkladı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Süper Lig ekibi Ankaragücü, Tolunay Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Emre Belözoğlu'nu getirdi. Basın toplantısında konuşan Belözoğlu, Avrupa kupaları hedefinden bahsederek, sabırsızlandığını açıkladı.

Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Ankaragücü, yerine Emre Belözoğlu'nu getirdi.

Başkent ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayan Belözoğlu, bugün düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı.

Ankara'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Emre Belözoğlu, "Sayın başkanımıza bana gösterdikleri teveccüh içi teşekkür ederim. Ankaragücü gibi Kurtuluş Savaşı'nda şehitler vermiş çok büyük bir camiaya, büyük tutkusu olan taraftarın önünde olmak için sabırsızlanıyorum. Görüşmemiz çok uzun sürmedi. Bu camiaya gönül vermiş herkese Ankaragücü'nü hak ettiği yere taşımak için mücadele vereceğimin sözünü verebilirim." ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nü neden tercih ettiğini açıkladı

EMRE BELÖZOĞLU: AVRUPA İÇİN GELDİM

Başkan da ben de iddialı insanlarız. Ben de onunla beraber Ankaragücü'nü Avrupa kupalarında oynatma için buraya geldim. Bunun bir hedef olduğunu söylemek gerçekçi olur. Ben buraya başkanımızın ve taraftarımızın benden ne istediğini bilerek geldim. Ekibime ve mevcut kadrıya güvenerek buraya geldim. Başkanımızla hedeflerimizin örtüştüğünü düşünüyorum"

Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nü neden tercih ettiğini açıkladı

'ANKARA'NIN HAVASINI ÇOK SEVMİŞİMDİR'

Ankara'nın kendisinde farklı bir yeri olduğunu dile getiren Emre Belözoğlu, "Ankaragücü Ankara'ya futbolu sevdirmiş bir camiadır. Ankara'nın havasını çok sevmişimdir. Burayı gezdiğimde hep beni etkilemiştir. Ankaragücü'nün sporu ve futbolu sevdirmek için çok çabaları var. Benim de bunda katkım olursa çok mutlu olurum" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...