Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kupada ilk yarı finalist Fenerbahçe!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kupada ilk yarı finalist Fenerbahçe!

SPOR Haberleri  / İHA

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Kırklarelispor’u 1-0’lık skorla mağlup etti.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen taraf oldu.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)
5. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Miha Zajc, ceza sahası dışından şansını denedi ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
10. dakikada Kırklareli savunmanın uzaklaştırmak istediği top Mehmet Ekici’de kaldı. Bu futbolcu ceza sahası dışından sol ayağıyla şutunu çekti ancak top direğin dibinden dışarı çıktı.
12. dakikada Tolga Ciğerci’nin pasında topla buluşan Mehmet Ekici, savunmanın arkasına sarkan Ferdi’yi gördü. Genç futbolcu kalecinin üzerinden aşırtmak istedi ancak top yan ağlarda kaldı.
24. dakikada Tolgay Arslan, savunmadan seken topla ceza sahasına girerken yerde kaldı, boşta kalan topu Mevlüt tamamladı ancak kaleci İbrahim gole izin vermedi.
30. dakikada Tolgay Arslan’ın ara pasında ceza sahasına giren Mevlüt Erdinç önce düzeltti ardından şutunu attı ancak savunma son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi.
35. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazından kazanılan serbest atışı Deniz Türüç kullandı. Bu futbolcunun direkt kaleye gönderdiği top az farkla yandan auta çıktı.
41. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Falette, sol ayağıyla çok sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı gitti.
45. dakikada Emre Keleşoğlu ceza sahası önüne kadar gelip Caner Koca’ya pasını aktardı. Bu futbolcunun sert şutunda top üstten auta gitti.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
50. dakikada ceza sahası dışından Mehmet Ekici’nin kullandığı serbest vuruşta kaleci İbrahim Demir topu sektirdi. Mevlüt’ün takip ettiği pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0
71. dakikada ceza yayı önünde topla buluşan Zajc’ın şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
78. dakikada Enes Balkı’nın pasında ceza yayı üstünde topla buluşan Caner’in direkt vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
89. dakikada Allahyar sol taraftan yerden içeri çevirdi. Kırklarelispor savunmasından uzaklaştırılan topla ceza sahası dışı sol çaprazında buluşan Tolgay'ın sert şutunda meşin yuvarlak kaleci İbrahim'den oyun alanına döndü.


"Türk futbolu için uyanma zamanı"
Fenerbahçeli futbolcular kupada oynanan GMG Kırklarelispor mücadelesine “Türk futbolu için uyanma zamanı” pankartı ile çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final rövanşında sahasında GMG Kırklarelispor’u konuk eden Fenerbahçe, mücadeleye “Türk futbolu için uyanma zamanı” pankartı ile çıktı. Son haftalarda hakem hatalarından yakınan ve bugün Riva’da yapılan TFF-Kulüpler Birliği toplantısına da katılmayan sarı-lacivertlilerin bu pankartı, taraftarlardan alkış topladı.

Simon Falette ilk defa 11’de
Fenerbahçe’nin devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Simon Falette, ilk defa resmi bir maçta 11 şansı buldu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe, 3-0’ın rövanşında sahasında GMG Kırklarelispor’u konuk ediyor. Sarı-lacivertlilerin devre arasında E.Frankfurt’tan kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Simon Falette de ilk defa bu mücadele ile bir resmi müsabakada 11 şansı buldu. Gineli savunmacı, sarı-lacivertli forma ile çeyrek finalin ilk maçı olan Kırklarelispor mücadelesinde tanışmış ve sahada 28 dakika kalmıştı.

Öte yandan sezon başından bu yana sol bek konusunda sıkıntı yaşayan Teknik Direktör Ersun Yanal, Deniz Türüç’ü yine bu bölgede görevlendirdi.

İlk maçtan 3 değişiklik
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kırklarelispor maçına kalede Harun, savunmada Murat, Rami, Falette, Deniz, orta alanda Tolga, Tolgay, Mehmet Ekici, Ferdi, Zajc ileride ise Mevlüt 11 ile başladı. Tecrübeli teknik adam ilk maçtan 3 değişiklik yaparak, Jailson, İsla ve Rodrigues’in yerine rövanşta formayı Murat Sağlam, Falette ve Tolga Ciğerci’ye şans verdi.

Hasan Ali 68 gün sonra kadroda
Uzun süren sakatlığını atlatan Fenerbahçeli oyuncu Hasan Ali Kaldırım, GMG Kırklarelispor mücadessiyle 68 gün sonra sahalara döndü.

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde sahasında konuk ettiği GMG Kırklarelispor maçında Hasan Ali Kaldırım, 68 gün sonra maç kadrosunda yer aldı. Son olarak 6 Aralık 2019 tarihinde oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyen tecrübeli savunmacı, bu mücadelede yedek soyundu.

Kadıköy’de ‘Trakya’ çıkarması
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Kırklarelispor, deplasman tribününü doldurdu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında GMG Kırklarelispor’u konuk ediyor. 3-0 biten ilk maçın rövanşına ise Kırklareli taraftarı yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 15 otobüs ile Kadıköy’e gelen yeşil-beyazlı taraftarlar, kendilerine ayrılan deplasman tribününde takımlarını destekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...