Milli takımda Arda Güler rüzgarı! Galler neye uğradığını şaşırdı

Düzenleyen:
Milli takımda Arda Güler rüzgarı! Galler neye uğradığını şaşırdı

SPOR Haberleri

Avrupa Şampiyonası Elemeleri Elit Tur 7. Grup'ta Türkiye U17 Milli Futbol takımı Galler ile karşı karşıya geldi. Galler’i 5-2 mağlup eden milli takımda Arda Güler rüzgarı vardı. Fenerbahçe’nin gen. Yıldızı, 1 gol 2 asistlik skor katkısıyla maça damga vurdu.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri Elit Tur 7. Grup maçında Türkiye U17 Milli Futbol Takımı Galler’i 5-2 mağlup etti. Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler ise performansı ile göz kamaştırdı. 

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ 

Karşılaşmada milli takımımızın gollerini 9. dakikada Halil Özdemir, 10. dakikada Efe Sihlaroğlu, 33. dakikada Arda Güler, 55. ve 86. dakikalarda Can Uzun kaydetti. Rakip Galler'in gollerini ise 17. ve 58.dakikada penaltıdan Luke Harris kaydetti. 

Milli takımda Arda Güler rüzgarı! Galler neye uğradığını şaşırdı

ARDA GÜLER RÜZGARI 

Genç yıldız Arda Güler'in 33. dakikada attığı golün yanı sıra 2 de asist yapması, millilerin maçı koparmasında kritik rol oynadı.

PUAN DURUMU

1- Slovenya U17: 4 puan
2- Sırbistan U17: 4 puan
3- Türkiye U17: 3 puan
4- Galler U17: 0 puan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...