Liverpool - Manchester United maçında Cristiano Ronaldo'ya tribün desteği

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Liverpool - Manchester United maçında Cristiano Ronaldo'ya tribün desteği

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni doğan ikizlerinden birinin vefat ettiğini açıklayan Cristiano Ronaldo için Liverpool - Manchester United'ın 7. dakikasında saygı duruşu yapılacak.

Cristiano Ronaldo, bu akşam oynanacak Liverpool - Manchester United maçında forma giymeyecek.

United'dan yapılan açıklamada, "Aile her şeyden daha önemlidir. Ronaldo bu son derece zor zamanda sevdiklerini yanında olacağı için Liverpool deplasmanında forma giyemeyecek" denildi.

LİVERPOOL 7. DAKİKADA MAÇI DURDURACAK

İngiliz futbolunun en büyük maçı kabul edilen Liverpool - Manchester United maçında ev sahibi takım taraftarları Ronaldo'nun forma numarası olan 7'ye ithafen 7. dakikada oyunu durdurup 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacak. Liverpool kulübü bu organizasyonun gerçekleşeceğini doğruladı.

37 yaşındaki Portekizli dünya yıldızı dün gece, yeni doğan bebeklerinin hayatını kaybettiğini açıklamıştı. CR7, Instagram paylaşımıyla duyurduğu acı haberde, yeni doğan ikizlerinden birinin vefat ettiğini paylaştı.

Ronaldo, "Yeni doğan oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bu, bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu, biraz da olsa şu anda bize güç, umut ve mutluluk veriyor... Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz." dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...